Ukrainian Calgary
-
Якщо я правильно зрозуміла учнівські права 7 класу дают одразу якщо здати теорію (навіть якщо прав ніяких немає), а вже через рік водіння без дтп після здачі драйв тесту дають права 5 класу, ще начебто можно скоротити цей термін до 9 місяців якщо пройти навчання в водійські школі, але це не точно)
-
Хто знімав кеш(гривневий рахунок) з моно, порадьте банкомати
-
Будь який банкомат любого банку, комісія складатиме від 3 до 3.50$ (в залежності від банку) на одне зняття коштів.
-
Я знімала у TD банку, в мене з будь-якої суми знімало лише $3,5
-
Із правами класу 7 можна керувати автомобілем тільки якщо на пасажирському сидінні буде персона у якої є права class 5 non GDL. Інша назва класу 7 прав - учнівські. Аналог це колись в Україні були права які видавалися після 16 років.
-
Привіт усім 👋 хотіла поділитися. новоприбулим та тим , хто просто не може витрачати багато-є магазин , там все для дому (від кухонних приладів , до напоїв…іграшок , канцелярського приладдя , тощо . щось накшталт доларами , але не таке дурилово . Там усе 1,50кан долар. Може бути и долар . Називається Dollar Tree( адреса : 8228 Macleod Trail SE #160, Calgary, AB T2H 2B8).
-
Також цікавить отримати права 5 категорії швидше. Завтра буду їхати в registry узнавати. Я теж чула, що якщо купуєш курс за 600 CAD, проходиш 6 занять і здаєш раніше.
-
Знімаю в TD. 12500 грн на тиждень +3,5$ комісія за кожну транзакцію. У всіх банкоматах однаково. Але BMO не дав зняти гроші.
-
До речі, кому цікаво чим завершилась історія з Mark's. Ми їх повернули і гроші отримали. Дякую всім хто ділився порадами) ми були в Шинуку, точніше Маркс, що біля нього. Принесли боти в деяких місцях порвані і все прийняли. На касі була українка і сказали, що вони приймають в будь-якому стані (навіть якщо б принесли цілі і показали, що дійсно натерли, то забрали, бо це також брак, але ми принесли порвані і їх також прийняли) З собою мати чек, саме взуття і коробку) Можливо комусь це також допоможе)
-
Я щойно звідти, речі як і будь-де, але дійсно все по 1.50, дешевше ніж в доларамі)
-
Всім доброго дня! Підкажіть будь ласка, де можна зробити страховку в Калгарі. Ми переїхали з Монреаля і потребуємо замінити страховку, але не знаємо, де звернутися.