Ukrainian Calgary
-
Із правами класу 7 можна керувати автомобілем тільки якщо на пасажирському сидінні буде персона у якої є права class 5 non GDL. Інша назва класу 7 прав - учнівські. Аналог це колись в Україні були права які видавалися після 16 років.
-
Привіт усім 👋 хотіла поділитися. новоприбулим та тим , хто просто не може витрачати багато-є магазин , там все для дому (від кухонних приладів , до напоїв…іграшок , канцелярського приладдя , тощо . щось накшталт доларами , але не таке дурилово . Там усе 1,50кан долар. Може бути и долар . Називається Dollar Tree( адреса : 8228 Macleod Trail SE #160, Calgary, AB T2H 2B8).
-
Також цікавить отримати права 5 категорії швидше. Завтра буду їхати в registry узнавати. Я теж чула, що якщо купуєш курс за 600 CAD, проходиш 6 занять і здаєш раніше.
-
Знімаю в TD. 12500 грн на тиждень +3,5$ комісія за кожну транзакцію. У всіх банкоматах однаково. Але BMO не дав зняти гроші.
-
До речі, кому цікаво чим завершилась історія з Mark's. Ми їх повернули і гроші отримали. Дякую всім хто ділився порадами) ми були в Шинуку, точніше Маркс, що біля нього. Принесли боти в деяких місцях порвані і все прийняли. На касі була українка і сказали, що вони приймають в будь-якому стані (навіть якщо б принесли цілі і показали, що дійсно натерли, то забрали, бо це також брак, але ми принесли порвані і їх також прийняли) З собою мати чек, саме взуття і коробку) Можливо комусь це також допоможе)
-
Я щойно звідти, речі як і будь-де, але дійсно все по 1.50, дешевше ніж в доларамі)
-
Всім доброго дня! Підкажіть будь ласка, де можна зробити страховку в Калгарі. Ми переїхали з Монреаля і потребуємо замінити страховку, але не знаємо, де звернутися.
-
Добрий вечір знайомий канадець буде здавати з серпня житло За подробицями в лс
-
Привіт всім! Зараз мій офіс шукає людей, які хочуть працювати вдома або в нашому офісі. Досвід не потрібен, надається повне навчання! Ви зможете доглядати за своїми дітьми (або домашніми тваринами), економити час на дорогу та гроші на бензин. Відмінна робота, відмінна оплата, гарантована оплата, бонуси, гнучкий графік і відпустка. Можливі тимчасові та постійні посади
-
Я купую та продаю USDT за хорошою ціною. Спосіб оплати готівкою або банківським переказом, пишіть мені, щоб дізнатися більше