Ukrainian Calgary
-
Всім привіт, підкажіть хто і де міняв мастило і фільтр в двигуні.сквльки це коштувало?я дзвонив в mr.lube але в них немає фільтра для мого авто.
-
Тобто не має фільтру? Масляного? Чи ви їм сказали, що потрібно саме модельовий? В основному механи ставлять замінник дешевший набагато.
-
Куплю и продаю USDT по хорошей цене,,, оплата по безналу или наличными..... подробности в DM
-
Можливо краще запитати в Calgary IT
-
Дівчата, вам також пишуть неукраїнські чоловіки, що заблукали в цьому чаті?
-
Вони запитали модель, я їм назвав. Потім сказали що під неї немає в них фільтра і мастила.але можна привезти свое і тоді вони замінять. Їх робота буде коштувати 77$
-
Де вони тільки не заблукали, бідолашні 😄
-
Адмін, може трохи почистити учасників, хто явно не по ділу в чаті?
-
Мы покупали в Canadian Tire
-
Я сам меняю в паркинге. Бесплатно фильт и масло беру всегда в канадиан тайре. Жду акции и беру один набор в прозапас...
-
Всім привіт, хтось в курсі чи не буде проблемою в липні купити проїзний на липень, чи то треба до початку нового місяця купувати? Дякую.
-
Напишите мне в личку, буду дома сброшу фото адресов. Transit
-
А що означає в іншій організації?
-
Не проблема. Покупаете только в другой организации. Я покупала проездной на июнь после 20 июня. Все ок
-
Дивно дуже дивно. Немає фільтру та масла. Не варто до них їхати на сервіс тоді.
-
Як цю херню вимкнути?
-
Вроде как самому менять можно только если есть свой гараж или драйвей. Нужно также инструмент, домкрат,чего у меня нет.
-
Вони шукають за каталогом, можливо щось не знайшли за стандартами.
-
якщо кому потрібні цигарки, будь ласка, пишіть у особисті повідомлення
-
На чужому можна 😉
30 Jan 2023, 02:45
11467/36371
about an hour ago