Ukrainian Calgary
-
Супер, дякую)
-
Доброго вечора, здається кімната із окремою ваною кімнатою в 2-х кімнатній квартирі на 1-2 місяці із 26 липня. Ціна 1000. Локація 631 17th Ave NW ( 20 хв від downtown) За деталями звертайтесь в приват. Дякую
-
Друзі ,є тут механіки ?🙏🏻
-
Так, пишуть. Але не знаю, чи з цього чату, бо я в багатьох чатах. Просто видаляю, навіть не відкриваючи повідомлення.
-
-
Доброго дня, маю мішок одягу(жіночого, чоловічого і дитячого одягу) і обув(жіноча+дитяча) Кому цікаво, пишіть в приватні повідомлення)
-
Доброго дня Ми тільки вчора прилетіли в Калгарі Хто знає сьогодні все закрито, чи десь можна зробити таке як -sin number,банківський рахунок,проїзний?
-
Відкриється нова школа від церкви Sv. Stephana. З понеділка-по пʼятницю для дітей від 6 років. Давно був набір дітей, не знаю, чи ще є.
-
Відпочиньте і видихніть. З понеділка все зробите
-
З понеділка, сьогодні завтра відпочивайте , святкуйте
-
привіт. моїй мамі не приходить запрошення на вклейку візи, хоча біометрія здана 4 березня. підкажіть, будь ласка, куди можна написати, щоб дізнатись причину?
-
Всім привіт) Хтось знає чи сьогодні безкоштовний проїзд так як світо чи ні? Бо в травні якось був день безкоштовно)
-
Лист приходить дуже не типовий, з нього важко зрозуміти що це запрошення на вклейку Придивіться ще раз всі листи, що надходили на пошту
-
Принаймні поставити своє фото замість картинки )