Ukrainian Calgary
-
Доброго дня ! Вам теж ще не прийшла? Бо ми теж чекаємо і ще немає
-
Через 3-5 робочі дні
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка: Прилетіли з дружиною в Калгарі. Отримали в аеропорту ворк перміти, але чомусь в графі Employment Location вказана провінція Ontario NES. Чи впливатиме це в подальшому на щось? Чи потрібно оформлювати новий ворк перміт, де буде вказана провінція Alberta?
-
Всім привіт) Їдемо 3-5 липеня в Банфф, о, Морейн. Є ще 3 місця. Можливо хтось хоче приєднатися. Пишіть в особисті
-
Ага, дивлячись до кого попадете. Головне, щоб було написано “open”. Я вислала документи щоб поміняли, щоб не було проблем більше з цим.
-
Зрозуміла надіюсь , що це іза свят нам ще не прийшло
-
Ми подали 28 ще досі немає ((( ви довго чекали ?
-
У меня тоже Онтарио, когда подавала документы думала там будем . Работаю в Калгари , все карты (хелс, бенефит, права, банк) получила здесь
-
Привіт 🤗 Можливо хтось шукає репетитора англійської для себе або дитини, буду рада допомогти🇺🇸
-
Доброго ранку. Яка вартість ваших послуг? Дякую)))
-
УВАЖНО ПРОЧИТАЙТЕ ПЕРЕД ЗАСТОСУВАННЯМ!!! Це лише для тих, хто готовий і зацікавлений взяти участь у цій чудовій можливості роботи. Наразі ми наймаємо людей для віддаленої роботи з дому в якості помічників VA, які готові працювати вдома й отримувати гроші. Це віддалена робота, яку можна виконувати будь-де, зараз я наймаю працівників для роботи в приватному секторі нерухомості. ПРИМІТКА: це робота, яка залишається вдома, і дуже хороша можливість працевлаштування. Працюйте вдома та отримуйте зарплату (раз на два тижні 600 доларів США) або ви можете найнятися як постійний член наших агентів з нерухомості (щомісячна оплата 1200 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для зацікавлених працівників. Візьміть на роботу та працюйте прямо з дому в якості агента з лістингу вже сьогодні.
-
Продам айфон 11, 128 гб, 280 дол, без зарядки в комплекте. + чехлы, состояние батареи 81 %