Ukrainian Calgary
-
Привіт 🤗 Можливо хтось шукає репетитора англійської для себе або дитини, буду рада допомогти🇺🇸
-
Доброго ранку. Яка вартість ваших послуг? Дякую)))
-
УВАЖНО ПРОЧИТАЙТЕ ПЕРЕД ЗАСТОСУВАННЯМ!!! Це лише для тих, хто готовий і зацікавлений взяти участь у цій чудовій можливості роботи. Наразі ми наймаємо людей для віддаленої роботи з дому в якості помічників VA, які готові працювати вдома й отримувати гроші. Це віддалена робота, яку можна виконувати будь-де, зараз я наймаю працівників для роботи в приватному секторі нерухомості. ПРИМІТКА: це робота, яка залишається вдома, і дуже хороша можливість працевлаштування. Працюйте вдома та отримуйте зарплату (раз на два тижні 600 доларів США) або ви можете найнятися як постійний член наших агентів з нерухомості (щомісячна оплата 1200 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для зацікавлених працівників. Візьміть на роботу та працюйте прямо з дому в якості агента з лістингу вже сьогодні.
-
Продам айфон 11, 128 гб, 280 дол, без зарядки в комплекте. + чехлы, состояние батареи 81 %
-
Всім привіт) Хтось знає: сьогодні Heritage park працює?
-
Привіт✨ Продам жіноче взуття від PUMA. Стан новий. Розмір 36. Підійде на 36,5. Мені не підійшов розмір, хоча дуже подобаються🥹 Купувала за 150 кад, продам за 1️⃣1️⃣0️⃣ кад✨.
-
🎓Онлайн школа програмування Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 дітей від 5 до 17 років🧑💻 Дитина довго сидить в телефоні 📱 ? 📝 Має здібності до навчання але нічого не цікавить? Запишіть її на наші онлайн-заняття! ✏️ ⭐Ми навчимо: обробці зображень та відеомонтажу; створювати сайти та додатки; боти; створювати цікаві ігри та мультики ; 3D моделюванню та багато багато іншому 🧑💻🧑💻🧑💻 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Не знаю, як називається, але так, чоловік користується віртуальною сімкою.
-
Low price but good quality mattress, bed frame… location: 4312 Macleod Trail SW, Calgary open 9 - 5:30 pm Monday to Saturday Phone ☎️ 587-432-7507 Free Delivery and No Tax
-
Доброго дня! Мене звати Анна і роблю букети з цукерок і фруктів або ж із солоних снеків.🤗 Зможу зробити букет з доступною для вас ціною і крутим дизайном.😍 Час виготовлення 1 день.⏱️ Знижка -15% на перше замовлення.💸 Мої букети завжди свіжі, смачні і викликають усмішку на обличчі.😜💐 instagram. com/yummy_bouquet_calgary?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Bridgland без світла 🥹🥹