Ukrainian Calgary
-
А які у вас умови для FHSA? Чи вони однакові у усіх банках?
-
Добрий день , чи є хто ремонтує ноути?
-
Я один раз туда сходил по чужой карточке и понял что лучше я буду в суперсторе скупляться то что мне нужно, а не то что пачками по пкции в данный момент, по такой же цене как в суперсторе. Единственное если не найду альтернативного магазина то за творогом когото буду из знакомых просить покупать
-
Доброго дня, Якщо часто робити закупки то в принципі ціни там нижчі за інші магазини. Ще є бонус - кешбек бонус (2% на рік). А якщо робити покупки там нечасто то взагалі не варто. Бо один кешбек бонус означає що треба затаритися більше ніж на 6000 за рік тільки щоб окупити цю картку 120).
-
-
На касі потрібно сканувати свою карту костко, тому ви не зможете розрахуватися якшо не матимете її
-
Якщо плануєте там скуплятись багато і часто, то да ну і + заправка (але якщо у вас не трак, який багато їсть, а звичайна машина, то і звичайні заправки теж ок, бо в костко не сильно то і дешево, а якщо ви далеко живете від костко, то нащо їхати туди заради заправки це час і гроші, на мою думку). Ми взяли за 60 доларів картку, так як поки машини немає, то не бачу сенсу брати за 120 доларів. Я ходжу раз в два тижні купити - 2 пака води - пачку круасанів - дві пачечки творогу. Це якщо з постійного. Інколи креветки, кава мелена (поки немає кавоварки на зернах) можу ще сирні чи рибні палички чи нагетки раз в місяць, а то і в два. А так, то мені і в волмарті і суперсторі більше подобаєтсья знижки так само є і великі пачки також і ціна однакова.