Ukrainian Calgary
-
Зовсім навпаки! Дуже дякую Вам за інформацію. Я живу загалом в Канаді 10 років, і в маленьких містечках і в крупних, (з них 2 у Калгарі) але чесно кажучи на заправці в Костко жодного разу не заправлявся😂 Тому для мене це новина.
-
Всім привіт, підкажіть як відкрити карточки в Костко?
-
Будь-хто, хто зацікавлений в неповний робочий час з хорошою щотижневою зарплатою, повинен Dm для отримання додаткової інформації
-
Я знімав аірбнб, але то було ще весною
-
Та й приїхав трохи невчасно. Але вже як є.
-
Бо зараз фестиваль має бути, тому і ціни такі, ви дуже невчасно вирішили шукати житло👌
-
Чи є в Калгарі дешеві варіанти тимчасового житла типу хостелів в Європі? Booking та Airbnb дають якісь космічні ціни
-
Доброго дня! Здаються в оренду місця: ⁃ нарощування вій/перманент ($600/міс) ⁃ місце бровиста ($400/міс) ⁃ манікюр/педикюр ($700/міс) Локація: 602 16 Ave NW Недалеко від Даунтауну На території є безкоштовний паркінг Поряд автобусні зупинки, кафе, магазини За деталями звертайтеся в Дірект 📩
-
7 липня їду в Бафф. Є 2 вільних місця.
-
Всім привіт Кому потрібно терміново житло, пишіть в приватні Студія 470ft (1 спальня, без балкону) 1470$ 12 Ave
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка моя сестра робить візу в Канаду, в неї дитина 2 місяці ( планують їхати десь під року дитині) чи потрібно дитині робити паспорт для вклейки візи чи вона якось підвязується під мамину візу і їй не потрібен паспорт?
-
Прямо в костко де стаф. Там навіть була жінка з України
-
Я думаю,що паспорт потрібен. І потрібно якомога швидше це зробити,бо програма діє до 15 липня.
-
Якщо ви один то воно того не вартує. Якщо у вас сім'я, то звичайно. Та це звичайна математика. Мій приклад: - закупи 2 рази на місяць по 300$ - заправка авто кожний тиждень по 50$ - один-два рази в рік купівля техніки (гриль, міксер і т.д.) В моєму випадку перевага очевидна. Так як економія на пальному та ще Costco MasterCard що дає кешбек. Всі випадки індивідуальні. (Розташування та кількість покупок). Та єдине, що можу сказати за всі роки користування Costco сервісом це те, що повернення товару проходить без проблем та якість продуктів на хорошому рівні.
-
Добрый вечер. Ищу подработку или работу на короткий срок, до конца июля. Желательно кэш, рассмотрю и другие варианты. Я мужчина 33 года здоров и энергичен, работы не боюсь может есть кто мувингом занимается.
-
Наращивание ресниц в Калгари с длительной нОской 👌 Ник в инстаграм resni.zp Мягкое кресло-реклайнер вместо простой кушетки Украинские материалы Бесплатная парковка Район Hаysboro
-
Дякую.
-
Не взумайте покупать там карту, я купила и через пол года её вернула, брать там нечего, продают одно говно. Попробуйте с кем-то у кого есть карта сходить туда и посмотрите на цены и на всю фигню, которую там продают. Лучше и дешевле делать покупки во FreshCo, там часто акции и есть товар из Украины!!!!
-
7 повідомлень вище вашого
-
спробуйте wise
30 Jan 2023, 02:45
11695/36728
about 6 hours ago