Ukrainian Calgary
-
12 июля в 4.30-6.30 p.m. в Central library пройдёт ивент по теме Адаптации. На встрече вы познакомитесь с эффективными рабочими инструментами для решения ваших актуальных проблем. Что будем делать? -знакомиться, рисовать нейрографику, работать с МАК картами, определять дальнейших вектор ваших действий. Организаторы - практикующий психолог и специалист нейрографики. Количество мест ограничено. Стоимость free. Необходима регистрация в direct.
-
Всем привет. Подскажите такую информацию: при регистрации на фин.помощь(3000 и 1500), то у ребенка выдает ошибку на UCI. Какая может быть причина?
-
Причина, сверьте номер на документе визитор рекорд и в вашем кабинете где вы визу оформляли. Если есть расхождения то вам нужно звонить на гарячую линию чтобы исправили. Я звонила.
-
Я покупаю и продаю USDT по хорошему курсу. Способ оплаты наличными или банковским переводом. Для получения более подробной информации напишите мне в директ.
-
до речі ідея гарна, піти з кимось один раз в Costco і зрозуміти чи будете ви там купляти чи ні) бо якщо ви без машини і вам прям далеко до костко, то так собі ідея, я з тєлєгою їжджу, то 50/50, але в мене пряма марштука, а так то вам вирішувати) продукти є хороші, але овочі дешевше можна взяти у Freestone ще щось по акціям Superstore і Walmart, FreshCo. а техніку можна так само брати у Walmart (маю електронні ваги і задоволена), Bestbuy (там думаю взяти кавоварку, бо сподобалась), також багато техніки на вибір є на Amazon і там часто гарні знижки. Тому раз сходіть з кимось і вирішіть чи вам дійсно то треба) але треба, щоб власник картки був, бо раз на раз не попадається, бо буває вони не дивлять на картку взагалі, а буває одразу просять показати сторону де фото.
-
Всім привіт, друзі підскажіть чи знаєте ви якихось волонтерів які допомагають с житлом та трансфером по приїзду ?
-
декілька місяців тому прям в аеропорту були волонтери які могли допомогти з трансфером. З житлом сказали найближче хіба шо через 2 тижня зможуть шось запропонувати і то не факт, все наперед розписано було. безкоштовне проживання 2 тижні максимум наскільки я пам'ятаю. Яка ситуація зараз - не знаю.
-
Дякую
-
Спасибо, сейчас сверю.
-
!report