Ukrainian Calgary
-
Всем привет) Подскажите куда оформили деток на лето?) Дочке 11, хочу её чем-то занять) Скауты увы не подходят, была травма ножки) Живём на NW. Может здесь кто-то есть кто подскажет🤗
-
Привіт, хтось продає сумку для доставки на убер ??:)
-
Я ж не спорю) Я имела ввиду что мы так же не оформляли в реджестри, это отдельный бланк.
-
Вы сразу оформляйте хелс а после вам прийдёт письмо на заполнение бенефит карты
-
Безкоштовний Літні табори: Літній англійський табір для дітей віком з 1 до 6 класу (станом на 1 липня 2023 року) • Де: Собор Св. Володимира • Коли: 17-27 липня та 8 – 17 серпня (немає занять 7 серпня - державне свято) • Час: з 9 ранку до 3 вечора з понеділка – четвер Вечірні заняття з англійської мови для дорослих • Де: Собор Св. Володимира • Коли: 17 - 27 липня та 8 – 17 серпня (немає занять 7 серпня - державне свято) • Час: з 7 до 9 вечора понеділок – четвер Реєстрація: будь ласка, напишіть на [email protected] для інформації про онлайн-реєстрацію
-
Друзі привіт відгукніться будь ласка можливо хтось приїхав цього понеділка 03:07 в Калгарі,дуже потрібна людина що приїхала за винагороду)
-
Привіт.Шукаю роботу(автоелектрика все вмію) ремонт автомобілів і техніки або гаджети.Дуже шкода ,що все вмію а роботи знайти не можу((
-
Доброго дня! Мене звати Аміна, я фотограф) Запрошую до себе на зйомку, всі деталі можна переглянути на моїй сторінці в інстаграм або в особистих. В цьому місяці місця є тільки 29 та 31 число. Також відкриваю запис на серпень. Чекаю всіх, до зустрічі❤️