Ukrainian Calgary
-
він когось "кинув" , чи в чому проблема по обміну ?
-
Спробуй зустрітись з ним для обміну usdt
-
мені зараз це не потрібно. а буває так що коли потрібно дуже швидко то доводиться шукати, а нікого нема, або за дикими тарифами
-
у канаді ні, в інших країнах було
-
Тут в Канаді? Чи десь інде
-
як ти бачиш шо то скам ? я неодноразово користувався послугами усіляких мінял. і то були достатньо вигідно. не так що ти завжди платиш у будь яку сторону. а може й тобі доплатять
-
Я тебе почув. Але я говорю що це повідомлення скамм, і ти там нічого не обміняєш в нього. Для этого є crypto com з їхньою visa card, яку ти поповнюєш кріптою і користуєшся як звичайною кредиткою тут по Канаді і не треба шукати p2p з дикими "тарифами" тобто курсами
-
Всім привіт, народ шукаю житло однокімнатне в цьому районі, може хтось може щось підсказати ?
-
ясно. ну то незлорова ознака
-
Мені не вдалось зустрітись ні навіть толком курс дізнатись usdt/cad, вони зі мною довго не балакають
-
ну ти ж якось переконався ? я вже третій раз запитує як ?
-
Тоді питання закрите. Щоб переконатися тебе що це скамм, я попросив тебе домовитись про зустріч з ним, але тобі в моменті не потрібно. Тому я незнаю як тебе переконати
-
з якоїсь пори я постійно є в каналі де по усьому світу о так обмін роблять
-
якщо вони не розуміють то в них і кріпти мабуть нема. сама по собі об'ява про обмін то не скам
-
Тому в мене питання куди дивляться адміністрація коли такі повідомлення висять тут годинами, про обмін кріпти, продаж сіг. Багато людей не розуміє як це працює, і їх розводять, я проти цього особливо в українських групах
-
але ще буває що від суми залежить. з маленькими не всі працюють
-
Ми дивимося на це по різному, для мене однакове повідомлення про обмін валют з різних акаунтів це скамм. Я це бачу по іншому, якщо людина цим займається (обміном) то навіщо створювати кучу аккаунтів , якщо можна розкрутити один і всі будуть знати що він обмінює usdt . Тим більше що кріпта тут легальна і біржі дають дані про транзакції канадському уряду.
-
охбля...
-
А таке має видалятись на маю скромну думку. Адміністрація може додати бота наприклад "banof" , и де учасники групи будуть самі такі повідомлення висувати на голосування про видалення такого повідомлення. І при наборі певної кількості голосів ці повідомлення видаляються а акаунт іде в бан.
-
Добрий день, шукаю людину з якою можна орендувати квартиру навпіл. Або може у когось є знайомі, які сдають кімнату. Дякую за любу інформацію 🙏🏻
30 Jan 2023, 02:45
11917/36396
43 minutes ago