Ukrainian Calgary
-
Продам матрас king вместе с боксом 450can
-
Продам диван Трансформер, можно уголок переместить любую сторону Цена: $500 Самовывоз 1750 29th ST SW
-
Куплю мебель)🇺🇦❤️
-
Всім привіт. Продаю перехідники з європейської розетки на канадську. 1ud - 4$саn/€ 2uds - 7$can/€ 3uds i більше по 3$can/€ Кому цікаво - за деталями в особисті.
-
Продаж. За подробицями в приватні.
-
Два кресла Бесплатно Самовывоз, район Heritage SE
-
Продається Подробиці у пп.
-
Та Ви ж хоч напишіть шо саме продається :)
-
Полировка фар )
-
Привет всем! Много вопросов где найти хорошего мастера парикмахера. Мне порекомендовали Надежду Лифанову. Остались очень довольны. Работает быстро, качественно и цены отличные. С выездом на дом. +1 5879735924 Надежда. Телеграм: +380666284562 Nadia Lifanova.
-
Доброе утро, кто-нибудь приезжает в Канаду из Украины? Если тут есть кто нибудь напишите пожалуйста в Ватсап. Я хочу получить сигареты, за передачу заплачу. Good morning, is anyone coming to Canada from Ukraine? If there is anyone, send me a WhatsApp message I want to send some cigarettes, the fee will be paid +380636907390
-
Дякую!
-
В 5 метрах від входу в будівлю, біля більшості будівель вони мають повне право курити хоч одну за другою
-
Якщо вони це роблять в будинку і по bylaws це заборонено - то до менеджменту будинку
-
Боюсь нікуди. Якщо будівля не забороняє палити канабіс біля будинку то ви нажали нічого не зробите
-
Добрий вечір! Хто знає,як правильно зреагувати і куди звертатися,якщо сусіди палять наркотики під вікнами? Прохання - не палити - допомогло аж на 1 день.
-
не зрозуміло що значить немає вільного паркомісця, у вас там паркінг індивідуальний чи що? а на дороозі дивіться знаки де можна паркуватися найближче до вашого будинку там і паркуйтеся.
-
ну значить другий варіант ваш.
-
У нас не великий будинок,на 4 поверха,у нас 2 гаража і 4 паркомісця😶
-
Доброго дня всім,таке питання чи потрібно перекладати свідоцтво про народження мені та дружині перед тим як переїхати? Воно потрібно взагалі на якісь документи?
30 Jan 2023, 02:45
12153/36561
about an hour ago