Ukrainian Calgary
-
Доброго дня ! Порадьте де зробити переклад свідоцтва про народження ? Швидко та не дорого , дякую
-
Хочеш трішки відволіктись від буденності, гарно провести вечір сам, чи з дітками? Тоді запрошую тебе на класи з малювання! Вже сьогодні (13.07) 🔵18:00-19:15 дитяча група (від 6ти років) 🟡19:30-21:00 доросла група У звʼязку з відкриттям мистецького центру « Перевесло» вартість заняття за ціною вартості матеріалів: -дітям 13$ -дорослим 20$ Адрес: 1140 Eighth St SE Calgary AB T2G 2Z7 Canada Для запису пиши мені в приват✅✅✅
-
Якщо потребує невідкладної допомоги, то в emergency найближчу, якщо огляд просто, то йдіть в walk-in. Просто так до педіатра не попадеш, вам має дати направлення family doctor. Будьте здорові!
-
Привіт друзі шукаю когось хто може мені допомогти створити профіль на Лінкедін та приготувати резюме і Ліст мотиваційний за канадськими стандартами. Пишіть на приват.
-
Всім привіт шукаю роботу для тата він по спеціальності зубний технік має стаж більше 30 років якщо хтось має якусь інформацію буду дуже вдячний англійська не знає але вивчає. Дякую всім гарного дня.
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста, где можно купить угловой диван раскладной, чтобы можно было удобно спать. По нормальной цене.
-
🇺🇦 ❤️ 🇨🇦
-
Здравствуйте! 🌱 Презентация на заказ. Баннеры. Лого. Manager social and culture activities. Я имею образование Менеджера культурных проектов. Начинающий дизайнер. Оформление любого запроса, любой сложности и срочности в соответствии строгого deadline. Сейчас на этапе разработки своего портфолио, в связи с этим выполняю свою работу по очень низкой цене. Качественно.Креативно.Быстро.
-
Усім привіт, я працюю в магазині мобільних операторів Якщо хтось хоче змінити свій тариф на кращий або має якісь питання щодо діючого тарифу, цікавиться умовами розстрочки на телефон або як це взагалі працює - буду рада допомогти 😌🌸
-
За рік ніде не був потрібен переклад. Дітям перекладала, знадобилися.
-
все кінець
-
Вже не можна податися на візу на ірсс сайті? Вибиває помилку
-
На подання на PR потрібно буде. Тому краще в Україні перекласти, а ще краще замовте дублікати щоб мати сучасні варіанти свідоцтв а не радянські і перекладіть в агенстві за якихось 100-200 грн без завірення нотаріуса.
-
може і таке бути )
-
Та може, всі ринулися заповнювати, та збій системи