Ukrainian Calgary
-
Доброго дня всім Хто може порадити людину яка може одружити?(не знаю як корректно написати назву цієї професії 🙈 Дякую)
-
Доброго дня, Вам треба загуглити "marriage commissioner" хто неподалік від Вас знаходиться і знайти хто подешевше. Перед церемонією одруження треба бути отримати ліцензію на одруження. Це дуже легко можна зробити у любому registry офісі коло Вас (там же де водійські права і все інше).
-
Дякую, ліцезію вже маємо)
-
Це я звичайно мав на увазі простий (не церковний шлюб). Церковний набагато важче. У цьому випадку треба обом ходити до однієї церкви на протязі приблизно року і отримати дозвіл від пастора церкви. Тому краще знайти marriage commissioner. Це набагато зручніше і швидше 😂
-
Добрий день! Підкажіть,будь ласка,чи зобов'язана аптека повернути гроші за антибактеріальну очну мазь (куплену мною по рецепту від лікаря)після отримання мною Alberta Health benefits card? Чи можу я просити їх про повернення цих грошей? І в які терміни з дня покупки?
-
Воно то смішно звичайно що така назва професії 😂 але вони можуть легко отримати близько 300$ за усього неповні 30хв церемонія де вони просто читають текст і видають свідоцтво. Майже як нейрохірург чи спеціалізований лікар високого класу або адвокат. Отакі тут одружувачі.
-
Дякую!
-
Чула що це найдорожчий шлях😅 Найдешевше автобус від 10ти$ в один кінець
-
Всім привіт. А вже є хтось, кому вдалося податися в консульство на продовження паспорта?
-
А на скільки його продовжують?
-
Якщо дата закінчується, то потрібно продовжувати чи робити новий?
-
Доброго дня) Підкажіть,як отримати проїзний на місяць за 6$