Ukrainian Calgary
-
До речі, бенефіс хелс карта діє тільки до 30 вересня, встигните записатись до дантиста, чистка, пломбування, лікування зубів абсолютно безкоштовно
-
Honda CR-V AWD Авто в хорошому стані Є невеликі моменти на фото видно, також можна побачити в живу В аварії не був Технічних проблем немає Active status Fully loaded with : - Full leather seats - Heated seats - Sunroof - Heated mirrors - Cruise Control - Power windows - Installed tow bar 5000 km назад було замінено масло в коробці передач та в задньому редукторі Всі функції в машині працюють Ціна 8500$ Торг
-
У нас також пише на листі, що до 30 червня, але потім типу автоматичне продовження або я щось не так зрозуміла. Бо є люди які от подають заявки до прикладу зараза і отримають десь через 2 місяці ці бенефіти, а деякі ще пізніше, тобто виникає питання, якщо картка діє до 30 вересня, то що з тими, що після 30 вересня її отримають. Бо наврядчи не отримають.
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка, в якому банку краще відкрити рахунок? Дякую Вам!
-
В них рахується, що рік бенефітної карти починається 1 жовтня, а закінчиться 30 вересня. Сам не знаю чому і як, але треба користуватись поки є можливість. А щодо продовження я не впевнений, бо пише, що CRA має згодити, що маєш на то право, а от декларацію подаєшь аж в квітні.
-
А ще можна користуватись карбон таксом, то виплати за клімат і ще якась виплата, котрі кожні 3 місяця, котрі також не впливають на ПР, бо всі, кто живе в Канаді автоматично отримують то від CRA.
-
To receive your payment on April 14, 2023, you and your spouse or common-law partner (if applicable), must have had your income tax and benefit returns filed on or before March 10, 2023. If your tax returns are filed after this date, your payment will be included in a subsequent payment.