Ukrainian Calgary
-
Під загальним наркозом? Нічого не оплачували? Бо моя донька майже 11 років, сьогодні годину плакала та не далась лікувати та виривати, нас направили в іншу лікарню під наркозом робити все.. до чого готуватись в плані оплати ..
-
То не то)) такий мені теж тут роблять. Мене цікавить саме загальний наркоз.
-
Доброго дня, я мама в декреті і можу зробити ваше свято кращим. Випікаю тортики на замовлення топ начинок: ~ снікерс; ~ орео; ~ пʼяна вишня; ~ полуничний А також: ~ чізкейк нью-йорк; ~ тірамісу; ~ штрудель (яблучний, вишневий); ~ медовик. ~ пиріг з будь якими начинками За детальною інформацією звертайтеся в особисті повідомлення Знаходжуся в Downtown.
-
Вітаю! Здається кімната! Для дівчини/жінки❗️ Адреса 3604 24 St NW з 1 серпня. На автобусній зупинці під будинком можна доїхати в центр міста. 10 хв до CTrain! Це 3 кімнатний будинок! В бейсменті є пральна і сушильна машини! Тут дуже спокійно і тихо! 750$ в місяць + комунальні послуги та інтернет. Договір можете підписати на термін який бажаєте ви! За більшими подробицями в особисті‼️‼️
-
Привет, предлагаем прогулку по реке Боу в субботу В 11-00. Прогулка длительностью 2 часа и более, с возможностью прохождения порогов, шлемы и жилеты выдаются, обратите внимание- это не рафтовые плоты, мы ходим на 2х местных Кайаках, в лодке один гид и один турист, так как река не быстрая спокойно можно планировать остановки на пляже для полноценного загара и ланча)
-
Привіт, я отримав цю роботу в Інтернеті, за яку платять 850 доларів США щотижня. Це просто для того, щоб опублікувати фотографію мого оголошення про оренду на ринку Facebook. Надішліть мені в папку, щоб отримати докладнішу інформацію.
-
Продаю авто, шукаю кому цікаво перейняти кредит на авто, гарні умови від мене) деталі в приватні
-
Спам и скам
-
Ви можете запитати там, чи покриє страховка ці роботи.
-
Робив тут за 120cad за людину 6213 Centre St NW Suite 10, Calgary, AB T2K 0V2
-