Ukrainian Calgary
-
Я був там минулу суботу вже в 8:00 ранку і не пустили. Сказали тільки треба замовляти шатл…
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Central Public Library (800 3 St SE Calgary, AB T2G 2E7) цієї Неділі 23 Липня о 12:30. Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Шукаю працюючу сусідку/сусіда. Окрема кімната в квартирі 2 бедрум 900$ + 100$ страховка,інтернет,світло. Доступна з липня. Без домашніх тварин. Кімната повністю обладнана великим ліжком ,матрацом,столом,комодами,гардеробна. Спільна кухня,зала,ванна кімната,додаткова кімната. Квартира повністю мебльована.Пральня окремо.Квартира розташована в 5 хвилинах від станції метро Саннісайд, має дуже гарну транспортну розв’язку,поряд супермаркети,кафе,безліч магазинів,зелені парки.Це тихий ,гарний район з усім необхідним, до Даунтауну 20 хвилин пішки. Депозит 900$.
-
Привіт, вам потрібна адміністративна робота на неповний робочий день. це лише для того, щоб опублікувати фотографію мого оголошення, а оплата становить 850 доларів на тиждень. За детальнішою інформацією звертайтеся безпосередньо в Dm
-
Такої дічі навіть в Україні не бачив))))
-
А ви бачили яку умову вони пропонують?) Я ржав до сліз)
-
Всем привет) Подскажите пожалуйста, кто снимал ограничения с work permit после прохождения медосмотра?😊
-
Доброго дня! Активно шукаю роботу, англійська на високому рівні. Цікавлять позиції бармена/помічника бармена, офіціанта/помічника офіціанта без досвіду в цій сфері. Також була б цікава робота в підтримці (desktop support, helpdesk support, etc). Більше 8 років працював письмовим перекладачем, тому потрібно шукати себе в новій сфері і зараз, в цілому, розглядаю майже будь-які варіанти окрім будівництва та роботи на вулиці. Якщо хтось може поділитись корисною інформацією, буду дуже вдячний.
-
Доброго ранку, підскажіть, де зараз оформлювати Sin number, щоб одразу, або може є десь запис. Район краще SW, можна даун таун.