Ukrainian Calgary
-
Усім привіт, якщо хтось шукає собі дешевший тарифний план Зараз від файдо маю пропозицію 39$ за 10 гіг 45$ за 30 гіг Також є можливість взяти аксесуари при оформленні на 50$ (зарядне, павербанк, кейс на телефон і т.д.)
-
Я , моя мама та син 7 років шукаємо терміново житло . В готелі до вівторка живемо .будь ласка допоможіть. Проблема з англійської також . Побачили цю групу , може є хто здає житло . Заплатимо Мене звати Аліна . Мій номер телефону 204 951 0188. Ми з Харкова
-
Доброго дня, я мама в декреті і можу зробити ваше свято кращим. Випікаю тортики на замовлення топ начинок: ~ снікерс; ~ орео; ~ пʼяна вишня. ~ полуничний. А також: ~ чізкейк нью-йорк; ~ тірамісу; ~ штрудель (яблучний, вишневий); ~ медовик. ~ пиріг з будь якими начинками За детальною інформацією звертайтеся в особисті повідомлення Знаходжуся в Downtown.
-
Всім добрий день, наш захід пройде 26 липня (середа) 17:00-19:30 у Центральній бібліотеці Калгарі. Тема: мовний бар'єр. Організатори: практикуючий психолог Маргарита, коуч Євгенія та спеціаліст нейрографіки Валерія. Що робитимемо: знайомитись, розбирати причини страху, визначати можливі варіанти подолання мовного бар'єру, працювати з МАК картами та малювати алгоритм нейрографіки для вашої впевненості ❤ Вартість: донейшин. Будемо раді вас бачити 🌺
-
Привіт! Можливо хтось знає, по яку дату продовжена фінансова допомога по програмі cuaet?
-
Дуже дякую)
-
До 31.03.2024
-
Ищу работу в ойл кемп, английский хороший, кто-то может помочь?
-
дорогоцінний Марк Привіт, вам потрібна неповна робота, яка платить 1400 доларів США, лише щоб опублікувати фотографію мого орендованого майна на сайтах оренди за два тижні та відповісти на контакт. Dm про те, як почати Надійшла о 02:49
-
Доброго дня. Хлопець шукає на підселення в кімнату порядного хлопця. Саме в ОДНУ кімнату. Кімната мега велика. Яка має прямий вихід у ванну кімнату ( теж велика , на дві раковини) і гардеробну! Оплата 575$ + комунальні послуги. В Домі разом з вами буде 4 людини. Дом повністю новий. Ми перші мешканці. До ДТ один прямий автобус 30 хвилин. Район - belvedere common se. Пишіть в особисті повідомлення.
-
Best buy, dollar three.