Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Михайло Ковріженко
    wrote on last edited by
    Назвати канадську медичну систему " кращою в світі" може людина яка вийшла з лісу і іншої системи не знає. Мені так здається.
    1 Reply Last reply
    0
  • t489416573T Offline
    t489416573T Offline
    alex
    wrote on last edited by
    людина сказала «одна з кращих медичних систем світу» а не кращааааа в світі 🤫
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михайло Ковріженко
    wrote on last edited by
    Ще цікаво по яким критеріям це оцінено. В армії санінструктор все лікував йодом. В батальйоні хворих не було .Мабуть він був одним з найкращих лікарів світу
    1 Reply Last reply
    0
  • t513733557T Offline
    t513733557T Offline
    Alina Stailovska
    wrote on last edited by
    В бан, хамло. Можеш повертатися знову у свій ліс.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana
    wrote on last edited by
    Згодна.Медична система тут розрахована на те,що або само пройде,або помреш.Другі варіанти не розглядаються.
    1 Reply Last reply
    0
  • t381373595T Offline
    t381373595T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Хочу запитати шановне комьюніті. Збираюсь переїжджати до Альберти, але не можу визначитись з містом. Калгарі чи Едмонтон? Дуже подобається Калгарі, але дуже не подобається тренд на подорожчання нерухомості та ренту, деякі спеціалісти прогнозують через деякий час Торонтовські ціни. А це означає, що про mortgage простим смертним можна забути. А з часом хотілось би придбати своє житло.. З другої сторони є Едмонтон, який нічим не приваблює, окрім ну дуже солодких цін на житло. Як ви робили цей важкий вибір ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t871572920T Offline
    t871572920T Offline
    Альона Маленька
    wrote on last edited by
    Шукаю людину на підселення в окрему кімнату. Це великий дім. Заїзд 31 липня. Оплата 575$ + комунальні на всих. І депозит 575$. Адреса - belvedere ave se. Поруч є пʼятачок з усим. Волмарт, Костко, Маркс, Старбакс, Тім Хортонс , Долларама. До центру міста їде прямий автобус хвилин 30. Звертайтесь в приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elmira
    wrote on last edited by
    Ми розглядали саме Едмонтон, життя там дешевше, українська діаспора потужна, читала що там навіть є декілька українських шкіл, по роботі я так зрозуміла не хуже чем в Калгарі, а може і краще, є консульство наше і поки немає PR, це доволі зручно, до всіляких гірських курортів майже однаково. Калгарі більше і типу веселіше, довелось їхати в Калгарі бо знайшлись друзі які запропонували свій будинок в рент і щоб мати одною проблемою меньше на початку, вибрали Калгарі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ievgen86
    wrote on last edited by
    Ціни на житло в обох містах одні з найкращих в країні. Можливо в Едмонтоні трішки дешевше. Якщо порівнювати у плані аспекту кар'єри то Калгарі це класичне місто білих воротників, а Едмонтон відповідно - синіх (white and blue collar cities). Так їх місцеві канадці називають. Тобто, у Калгарі може бути більше офісних вакансій а в Едмонтоні вакансій де треба фізично попрацювати руками. Тому зазвичай імігранти в яких робоча спеціальність (skilled trade) вибирають Едмонтон бо подолати конкуренцію на white-collar позиції складніше. Я свого часу коли переїжджав з Монреалю, планував їхати в Едмонтон але опинився в Калгарі тільки тому що в мене зірвалася угода на аренду житла (лендлорд з Airbnb в Едмонтоні кинув та віддав комусь іншому в останню хвилину) а мені треба було виїжджати вже і приймати рішення треба було швидко 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T A
    wrote on last edited by
    Едмонтон
    1 Reply Last reply
    0
  • t1933412997T Offline
    t1933412997T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Продам AirPods Pro, iPhone 7, iPhone 6s, новий комп. Батарейка на телефонах більше 85%, дуже гарний стан. Гарантія 2 тижні. Район Чинук Молу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii
    wrote on last edited by
    Добрый день, у меня есть двухкомнатная квартира в даунтауне на передачу контракта, с заселением на уже, кого интересует, пишите в личку за подробностями
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дарина 💙💛
    wrote on last edited by
    Всім привіт 🙂 Чекаємо вас у неділю (23 липня) - церка святого Володимира (паркінг) - 11:00 - декор - одяг - приладдя для кухні - іграшки - і багато різного Якщо маєте хороші речі, які хочете комусь подарувати - обов’язково беріть із собою :) Обов’язково приходьте 🔥
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Доброго дня.Скількі коштує місяць проживання і що входить в палату? Щиро дякую за відповідь. Алина.
    1 Reply Last reply
    0
  • t369129069T Offline
    t369129069T Offline
    Sophia
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Я - Софія. Відкриваю набір у танцювальні групи для діток! Я професійний хореограф з закінченим вищим навчанням по спеціальності. Маю досвід у праці з дітьми з 2019 року. Засновувала власну студію танців у Києві, тепер мрію зробити це тут, у містечку Калгарі. Я хочу викладати дітям різні напрямки хореографії та додатково акробатику для неймовірного розвитку, тому гарантую на моїх заняттях буде цікаво, весело та навчально. Чекаю саме на тебе❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t571226823T Offline
    t571226823T Offline
    Elvira Hryshchenko
    wrote on last edited by
    Всім привіт) Продам диван в хорошому стані, з дефектів: невеличкі пʼятна саме на подушці Ціна 250$ Тільки самовивіз - район 17 ave SW
    1 Reply Last reply
    0
  • t427764602T Offline
    t427764602T Offline
    Tеtiana Simak
    wrote on last edited by
    Привіт 🤗 можливо шукаєте для себе чи для дитини репетитора англійської 🇺🇸, будемо рада допомогти Пишіть в особисті 💌
    1 Reply Last reply
    0
  • t420743466T Offline
    t420743466T Offline
    Andre Bego
    wrote on last edited by
    Добрий день де сьогодні можна роздрукувати резюме?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Давид
    wrote on last edited by
    доброго дня хто має номер волонтерів які дають новоприбулим готель на декілька днів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    В любой библиотеке бесплатно
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.