Ukrainian Calgary
-
Залежно де Я живу біля колій сітрейну, але квартира розташована на 33-у поверсі, то я його майже не чую. Особливо якщо вікна закриті. Але при перегляді деяких квартир то помічала що може бути шумно дуже. Ви коли ходите квартири переглядати, то найкраще потрапляти на години пік в Калгарі. Коли саме багато транспорту. Тоді можна і перевірити наскільки стіни, так мовити, «пропускають звук». Я сусідів не чую також. Але все від будівлі залежить
-
Скажіть, будь ласка, де ви знайшли квартиру?)
-
На фейсбук маркетплейсі Живу в комплексі garden towers Із плюсів: адекватна ціна, є басейн в комплексі (це окрім спортзалу), співвідношення ціни і площі чудове, будь-хто не зайде у будівлю, великі шафи і кладовка Мінуси: поряд МакДональдс і circle K, тому поряд можуть тусуватися безхатьки (але поки у мене із цим проблем не було, просто взаємно ігнорити), немає посудомийної машини Поряд із зупинкою сітрейну 7th Street Але ви якщо будете йти дивитись (взагалі будь-куди), то перевіряйте наскільки вам все подобається. Бо що мені чи комусь може бути нормально, то вам може взагалі не підходити
-
Дякую♥️
-
Доброго вечора,можливо хтось недавно проходив мед огляд в Калгарі,яка зараз вартість(рентген, аналіз крові)можливо порадите якусь клініку,дякую!
-
Рентген безкоштовно, кров 50 баксів, медікал екзам - 140 баксів
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Central Public Library (800 3 St SE Calgary, AB T2G 2E7) цієї Неділі 30 Липня. Нижче додаю форму для реєстрації на пробне заняття, тому що є ліміт на кількість людей. Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Доброї ночі! Підкажіть будь ласка хто недавно підключав інтернет... що по чому? бо меня сьогодні Телус сказав що у них один тариф за 105$🙄
-
по цьому номері ні в телеграм ні в Вотсапп не можу його найти...
-
а швидкість яка?
-
оо супер , вот би мені так
-
ще підкажіть будь ласка як субсидію на садік оформити🙏
-
що значить висилають почтою? а підключати я сама маю,?😅😂