Ukrainian Calgary
-
Доброго дня! Здаються в оренду місця: ⁃ нарощування вій ($600/міс) ⁃ манікюр/педикюр ($700/міс) ⁃ бровист ($400/міс) Можна брати оренду на півмісяця☺️ Локація: 602 16 Ave NW Недалеко від Даунтауну На території є безкоштовний паркінг Поряд автобусні зупинки, кафе, магазини За деталями звертайтеся в Дірект 📩
-
С 1 сентября сдается бейсмент 1 bedroom с мебелью Seton Grove SE. Зимой тепло, есть стиральная и сушильная машинка,отдельный вход. 1200 + 30%комунальные .
-
Это в Downtown.
-
Поділіться стоматологом в даунипуні (бенефіс кард) 🙏
-
Добрий день, шукаю квартиру для пари.
-
Доброго дня! Кому потрібно два матраси: 2,00 х 1,50 м ; висота 20см Ціна 230$ Купили півтори місяці тому за 350$, продаємо бо не підходять на нові ліжка, замалі Район SW Downtown Самовивіз
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Central Public Library (800 3 St SE Calgary, AB T2G 2E7) цієї Неділі 30 Липня. Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Anyone here to practice english!?
-
Цікаве питання 😅 Хтось цього не робить як тільки отримує?😅😂 Не думаю, що є якийсь термін
-
У мене теж бувало не проходив, спробуйте краще освітлення А якщо ні то в банкомат його😅
-
Спробуйте в додатку свого банку обналічити