Ukrainian Calgary
-
PM me if you live in or near Calgary and looking for a job! Car needed… good pay.. cash message me in english
-
Подскажите обменники в Калгари
-
Доброго дня, підкажіть чи є тут електрики?
-
Доброго, дивлячись що вас цікавить)
-
Ще одне питання. Чи реально відправити з України в Калгарі стаціонарний комп? Які поштові компанії порадите? Розумію, що краще продати і купити вже на місці ноут. Але у нас є нюанси(
-
Приєднуюсь до питання. У мене мопс. Треба купувати окремий квиток? Чи потрібна переноска і яка саме? Будь ласка, поділіться досвідом
-
510 12 Ave Sw, пересдача комнаты в просторнейшая 2х комнатная квартира, в самом центре downtown,10 мин до станции , и до всего, находится на 16 м этаже 32х этажного здания, чудеснейший вид как с дома так и с 32 го этажа(он сделан как чилауд зона для всех жителей здания) , сдается комната , 1200 + 50-70 свет и интернет, в эту сумму включено вся быт техника, включая стиралка сушка посудомойка, в здании свой спорт зал, басен, игровая зона 3Д гольф, бильярд. 10 гриль мест и бассейн!!! Свободна с первого августа всем хорошего дня
-
Привіт усім. Допоможіть розповсюдити збір🙏🙏🙏. Ці хлопці звільняють Лівий берег Херсонщини
-
Є телеграм канал pets to Canada , там дуже багато в закріплених відповідей на всі ваші запитання )
-
Залежить куди поселитеся, Ми жили поки в airBnB- то було дуже шумно, всіх сусідів чули. Зараз живемо в будинку свіжопобудованому, сусідів не чути взагалі. Так само як і запаху маріхуанни немає. Але дізнавайтеся правила будинку. У нас просто заборонено паління будь-чого
-
Добрий день! Чи є хтось хто знімає квартиру без пральної машини, де праска в самому будинку за coins? Скажіть, будь ласка, які там ціни?
-
Доброго дня! Активно шукаю Full-time роботу та буду надзвичайно вдячний за будь-яку корисну інформацію або допомогу. Вільно володію англійською мовою та маю значний досвід роботи в бюро перекладів як письмовим перекладачем, так і координатором проектів з адміністративними обов'язками. Розумію, що робота в подібній сфері є не дуже актуальною в Канаді, тому знаходжусь в пошуках місця, де я зможу або застосувати свої навички, або просто достатньо заробляти. Розглядаю будь-які вакансії за виключенням роботи на будівництві. В ідеалі хочу знайти працю в офісі (Administrative Assistant, Content Editor, Customer Service Representative, etc) але оскільки конкуренція на такі посади зазвичай є доволі суттєвою, то віддаю перевагу роботі, яку зможу знайти швидше (наприклад Waiter/Server, Bartender, etc). Напишіть мені будь-ласка в особисті повідомлення якщо у вас є інформація про відкриті вакансії на тому місці, де ви працюєте, або якщо ви просто володієте інформацією, що десь зараз наймають співробітників. Дякую за увагу!