Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t654901895T Offline
    t654901895T Offline
    Afreydaaa
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Шукаю квартиру одно або двох кімнатну, для себе та мого хлопця, може хтось здає або знає де можна орендувати, буду вдячна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t606032534T Offline
    t606032534T Offline
    Наталія Попович
    wrote on last edited by
    Можливо краще перетерпіти, сходить у walk-in clinic, прийом займе до 2 -х годин, якщо справді хронічне, випишуть безкоштовно отримувати таблетки щомісяця, по бенефітам, я не знаю жодної аптеки яка продастьантибіотики без рецепта
    1 Reply Last reply
    0
  • t1977882270T Offline
    t1977882270T Offline
    Komar .
    wrote on last edited by
    Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975892718T Offline
    t5975892718T Offline
    George William 2
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати нерухомість онлайн двічі на день і заробляти 700 доларів США щотижня. Досвід не потрібен, просто напишіть мені, щоб ми могли почати... будь ласка, додайте мені WhatsApp для отримання додаткової інформації + 1 (904) 341-7850
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivanna Kononchuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня🙂 Порекомендуйте, будь ласка, майстерні по ремонту взуття недалеко від даун тауна 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t593714146T Offline
    t593714146T Offline
    Валерия Левченко
    wrote on last edited by
    Наступний наш захід про самоцінність - це про впевненість, рівень життя, повагу до себе та гідне оточення ❤ ⌚ 2 серпня, початок 5 pm у Центральній бібліотеці Калгарі ✅ 🤔На заході ми з'ясуємо: Наскільки ви впевнені в собі? Задоволені своїм життям? Живете так, як вам подобається? Ваше оточення приємне для вас? Зазвичай, ви робите те, що вважаєте потрібним, або те що треба? 👌Що будемо робити : зробимо тест на рівень нашої самоцінності, поговоримо про сепарацію та його стани, намалюємо алгоритм нейрографіки для впевненості та попрацюємо з МАК картами 🌺 👐 Також, буде знайомство та приємне спілкування 🙏🏿 ☝ Організатори: практикуючий психолог Маргарита та спеціаліст нейрографіки Валерія. ✅Необхідна реєстрація 💫 Вартість 25 $
    1 Reply Last reply
    0
  • t1439452936T Offline
    t1439452936T Offline
    Олександра Кузьма
    wrote on last edited by
    Доброго дня) Підкажіть, як знайти сімейного лікаря в районі Somerset?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elmira
    wrote on last edited by
    Не знаю як зараз, записувались майже два місяці тому, але в Легасі є нова маленька клініка одразу нас записали к сімейному лікарю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Елена Прокопенко
    wrote on last edited by
    Хто шукав де замовити стіки для iqos, elf bar та цигарки дешевше - напишіть в лс😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Balanovskyi
    wrote on last edited by
    Наступні вихідні іду в гори, можу взяти когось. Банф-Луіз-Морейн
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    В Shawnessy є нова клініка і вони набирають нових пацієнтів healthplusmed. Ми обрали Dr. Kheir - він навчався і практикував в Великобританії.100-290 Midpark Way SE Calgary, AB T2X 1P1 403-455-6656
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavlo Hlushchuk
    wrote on last edited by
    village shoping вам у допомогу;)
    1 Reply Last reply
    0
  • t593714146T Offline
    t593714146T Offline
    Валерия Левченко
    wrote on last edited by
    Вітаю, запрошую ❤необхідна реєстрація☝ Тема:коридор сприятливих обставин💫 Також, на заході буде розіграш індивідуальної сесії разом зі мною на ваш запит 🙏😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    IT school
    wrote on last edited by
    ДАРУЮ Вашій дитині пробне  заняття з програмування та розвитку!!! Щоб дитина знаходилась в розумовому та креативному тонусі 🧑‍🎓- достатньо хоча б 2 рази на тиждень проводити заняття з саморозвитку 👨‍🏫. Наша ОНЛАЙН ШКОЛА ПРОГРАМУВАННЯ 🏫 справиться з цим найкраще 💪. Діти навчаться: 🎯створювати сайти та додатки ( web, Python, Java)💻, 🎯розробляти ігри ( Unity, Roblox, Minecraft) 🎮, 🎯малювати мультики ( Scratch)🎨, 🎯моделювати 3 D моделі ( Blender)🎲 , 🎯знімати відео та обробляти фото ( Digital art)🎬. Діти це обожнюють !!!❤️ Не зволікайте!! Пиши в особисті  " +" , та забирай свій БЕЗКОШТОВНИЙ урок 🎁🎁🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дарина 💙💛
    wrote on last edited by
    Free Survival English | August 8 - 18 2023 (8 day session) ..якщо ви зацікавлені в 8-денних курсах англійської мови будь ласка, надішліть слово «англійська» на адресу [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t5696509258T Offline
    t5696509258T Offline
    Anastasia Kyr живопись/рисование
    wrote on last edited by
    Дорогі батьки творчих дітей! 🎨Бачите, що росте художник? Малюєте в уяві гарно, а на папері виходить «так собі»? 😔Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Можливо, Ви і самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨Я міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩‍🎨Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍ЗАНЯТТЯ ПРОВОДИМО ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5227021920T Offline
    t5227021920T Offline
    Mariana
    wrote on last edited by
    Відписали мені з аптеки поблизу, щоб я їм зателефонувала або прийшла особисто і випишуть мені рецепт..дякую❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5572657538T Offline
    t5572657538T Offline
    Yulii
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня. Шукаю роботу на Amazon. Хто може чимось допомогти, прошу, писати в пп. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladislav
    wrote on last edited by
    Дуже великі черги на ваканції. Недавно моніторив то у Калгарі немає вільних місць, може вже є, гляньте
    1 Reply Last reply
    0
  • t718710460T Offline
    t718710460T Offline
    Lutchyn Yuliana
    wrote on last edited by
    Доброго дня У звʼязку з переїздом продаємо: Телевізор Samsung 55 - 600$ Тумба під телевізор -130$ Усе нове купляли Користувалися 4 місяці Район SAVANNA, NE
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags