Ukrainian Calgary
-
Всім привіт) Для оформлення fair entry на city hall, що треба з собою мати: паспорт, ворк перміт, картка бенефіти і лист до них? Чи щось ще? І може хто знає як довго то відбувається🙏
-
Дякую Вам велике🙏 В мене в хлопця водійські права Альберти, а в мене поки всюди паспорт і ворк перміт)
-
Привіт. Я заповнила там заявку. Взяла номер. Коли була моя черга, то показала своє ID ( в мене це були водійські права Альберти), заявку та лист де була вклеєна карта бенефіт. Для оформлення fair entry в мене зайняло не більше 10 хв. Не пам'ятаю чи потрібно WP, але візьміть на всякий випадок
-
Доброго дня, ком’юніті🌸 Хтось знає для перекладу водійського посвідчення потрібен просто переклад чи з нотаріальною печаткою? Буду вдячна за відповідь🙌🏻
-
В бібліотеці безкоштовно можна друкувати 35 аркушів щомісяця і в центрі ньюкомерів на Мальборо
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Work Nicer Coworking 1550 5th St SW цієї Неділі 13 Серпня. Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Не існує економічного фронту😉
-
Привіт! Дуже потрібні контакти гарного ріелтора в Калгарі. Може хтось знає, допоможіть будь-ласка. Дякую)))
-
Привіт всім 😎 Працюю барбером, кому цікаво пишіть в приват. Calgary, Inglewood
-
💬💬💬 Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты в oписaнии пpoфиля
-
Доброго дня Шукаю людину зі своїми засобами та інвентарем для прибирання квартири