Ukrainian Calgary
-
От в мене виникає питання: люди, які приїдуть у вересні і подадуться на хелс картку, а далі берефіт і отримають її 28-29 жовтня і вона типу день буде діяти😅 Просто аж самій цікаво)
-
Будемо бачити
-
Всім привіт 🌻 Мене звати Анна і я шукаю 1 bedroom Apartment , 1 вересня або жовтень також я маю собаку. Можливо є такі люди які хочуть переоформити контракт на інших людей)) Пишіть в приват буду рада знайомству🌸
-
Доброго дня! Мене звати Аліна і я є менеджером клінінгової компанї «UkrCleaner” Наша компанія надає послуги як residential cleaning так і commercial! ➡️Residential cleaning: deep clean, move out/in, bi-weekly, weekly cleaning; ➡️Commercial cleaning: construction and post construction cleaning, after repair cleaning, office cleaning and gym cleaning; Для бронювання прибирання або щоб дізнатись більше інформації, будь ласка, звертайтесь за телефоном +1 (825) 288 8949✔️ Дякую!
-
Привіт. По цінам є якась інформація?
-
Можливо на сайті є
-
На жаль ні, знизу є лізинг офіс там повинні все розповісти
-
Заблокуйте номер і все
-
А краще змініть оператора просто) У Fido дуже багато злитих номерів Тому скамери зводять і будуть дзвонити
-
А як не беру слухавку потім частіше дзвонять
-
Найпростіший варіант - змінити оператора
-
Не беріть трубку з невідомих номерів. Автовідповідач спрацює для тих, хто реально телефонує.
-
Мені часами дзвоне якесь рекламне агенство і пропонує щось, потім виберіть або китайську або англійську. Я їх блокував але ті паскуди дзвонять з різних номерів.
-
Спробуйте протягом тижня. Вони до всіх дзвонять.
-
А ще буває дзвонять "расеяне" і кажуть, що вони з TD/CIBC банку та стараються випитати інформацію щодо рахунку чи карточки. Будьте обережні завжди. Ніколи не кажіть нікому свої особисті дані, а особоиво SIN number.
-
Доброго усім дня! Чудова новина Move Dance Studio відкрив ще один набір групи TODDLER та запрошує діток від 3 до 5 років приєднатися до нашої танцювальної команди! (Є також група 6-10 років, можна доєднатися) 📍Локація проведення занять: 2312 4 St SW suite 3, Calgary 💲Вартість: 8 занять - 150$ За детальнішою інформацією звертайтесь у приватні повідомлення або за номером телефону 8252882430.
-
Принаймні так у всіх написано. А що буде далі не відомо
-
Ні. Не правильно зрозуміли. Вона діє з 1 жовтня минулого року по 30 вересня цього року.
-
Дякую, тоді чекатимемо)
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
30 Jan 2023, 02:45
13907/35850
about 2 hours ago