Ukrainian Calgary
-
Вам краще зробити транзитну візу для спокою душі, бо вони можуть вас не пустити, хоча були випадки коли пропускали людей, бо люди вміли апелювати ситуацією, ЦЕ ВСЕ Ж РИЗИК.
-
тау
-
Ви змінюєте аеропорт ?
-
якщо летіти нк через Великобританію, то через що краще
-
це значить що я маю покинути транзитну зону
-
і мене при пересвдці потрібна додаткова реїстраціє багажу
-
А ви на яких документах в Польщі?
-
Але там вроді можна було дешевше взяти
-
по якому хочу полетіти
-
-
Летіти краще через Дублін(там без ніяких проблем )
-
Только учтите, что Бове это пригород в часе от Парижа и ШарльдеГоль в разных сторонах Парижа. Скорее всего вам придётся ехать 1.15 в Париж, от туда до ЖД вокзала и от туда в аеропорт Шарль де голь. А в Шарль ещё сориентироваться. Если так 90%, что придётся заказывать трансфер из Бове в Шарль иначе неуспеете.
-
Через Францію, Голландію та інші ЄС можна В Британію віза обов’язкова
-
Мені здається там варіант із аеропорту для лоу-костів та звичайного, що теж в різних частинах Лондону, тому віза буде потрібна Загалом ви праві
-
Максимальний час між пересадками 24 години, далі вже поирібна транзит віза або турист
-
Не обов’язкова, якщо ваш виліт з одного й того ж аеропорту, Гатвік чи Хітроу, там є транзитний кордидор, але не між аеропортами, а терміналами, ми прилетіли з Парижу в Хітроу на 2 термінал, і знову реєстрували багаж вже на 3 термінал
-
Доброго вечера! Мене звати Надія, я перукар колорист з великими стажем роботи! Я працюю перукарем 20 років.Я роблю різні види стрижок та окрашування усіх видів технік. +1 5879735924 Живу в районі SW
-
Шукали на kiwi