Ukrainian Calgary
-
Ми на маркетплейсі брали у приватної особи, бо там фірм хитродупих багато
-
Відправили вам посилання у приватні повідомлення стосовно проїздного за програмою Fair Entry
-
Юрій, надішліть і мені теж, будь ласка🙏🏻
-
Відправили вам посилання у приватні повідомлення стосовно проїздного за програмою Fair Entry
-
Юрій, добрий день, відправте і мені посилання, будь ласка
-
Доброго дня Ви можете оглянути варіанти у таких магазинах/сайтах як : Home Depot IKEA Walmart Best Buy Mattressesforless У цих магазинах ви зможете підібрати потрібний вам варіант за хорошу ціну та прийнятної якості.
-
Доброго дня. Можете, будь ласка, відправити посилання?
-
Добрый день Any one need insurance for car Just let me know I can help you for free Because there is company here in calgary. They help Ukrainian people For example I did it for 133$ per month This is one way . If you want 2 ways 200$ per month ( full coverage) And you can pay every month, you don’t need pay for one year.. 🫶🏻Слава Україні 🫶🏻
-
Доброго дня На що іменно вам потрібне посилання ?
-
-
Вибачте, не те повідомлення 😅 На сайт, щоб онлайн податись на Fair Entry
-
На якому сайті ?)дякую
-
Основна маса квартир доступні в оренду із 1 числа місяця, деякі із 15 числа. Все залежить від наявності варіантів. Зверніться до любої компанії де розглядаєте житло і запитайте чи мають доступні варіанти для оренди із 15 числа.
-
Доброго дня, на першому рівні у самій правій частині аеропорту як тільки спускатиметеся за валізами
-
я вже не памятаю, бо шукали на вcіх і з якого був відгук не встановити
-
Так як тільки після контролю ви підійдете до каруселі із багажем то потрібний для вас напрямок буде праворуч а перед вами знаходитиметься вихід із терміналу на вулицю. Не загубитеся так як аеропорт сконтруйований тунельним способом (вузький та довгий) Також орієнтиром вам може служити номерація виходів перший вихід з лівої сторони аеропорта останній з правої, і поруч з останнім виходом знаходиться офіс CCIS. Якщо ви на перід реєструвалися у них то вас скоріш за все зустрічатимуть у зоні після паспортного контролю.