Ukrainian Calgary
-
Ну и наценка Они в Польше стоят 8 злотых😂😂
-
Доброго усім дня! Чудова новина Move Dance Studio відкрив ще один набір групи та запрошує діток від 3 до 5 років приєднатися до нашої танцювальної команди! (Є також група 6-12 років, можна доєднатися) 📍Локація проведення занять: 2312 4 St SW suite 3, Calgary 💲Вартість: 8 занять - 150$ За детальнішою інформацією звертайтесь у приватні повідомлення або за номером телефону 8252882430.
-
А де саме?
-
Шинок стейшен
-
Хто підкаже де є автомат щоб поповнити цю картку , бажано даунтаун?
-
На city hall
-
В нас є у будинку в даунтаун
-
🏡Шукаємо ДІМ / КВАРТИРУ / БЕЙСМЕНТ / 📍КАЛГАРІ Сім'я 👨👩👧 (тато, мама та дитина 3 років) Українці 🇺🇦 CUAET Без шкідливих звичок🤗 Можливо, хтось буде перездавати ☎️ Готові заселитися з 16.08.2023 🙏 Будь ласка, пропонуйте варіанти , ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ! ______ 🏡Looking for a HOUSE / APARTMENT / BASEMENT / 📍CALGARY Family 👨👩👧 (dad, mom and child 3 years old) Ukrainians 🇺🇦 CUAET No bad habits Perhaps someone will retake ☎️ Ready to move in from 08/16/2023 🙏 Please suggest options, THANK YOU SO MUCH FOR YOUR HELP!
-
Доброе день ☀️ Кто нибудь живет в кондо Nova на 12 авеню. Можете дать отзыв? Все ли так страшно с водой как пишут в Гугле) или дайте в общем оценку 💯 Буду очень благодарен 😇
-
Можете зарегистрироваться на сайте и пополнить
-
30 $ за 10 шт, одна штучка 3$ можу скласти сет 3різні вида
-
30 $ за 10 шт, одна штучка 3$ можу скласти сет 3різні вида
-
Всім привіт , виготовляю домашній сир , із пастеризованого молока без жодних шкідливих домішок За детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення 😊
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.