Ukrainian Calgary
-
🏡Шукаємо ДІМ / КВАРТИРУ / БЕЙСМЕНТ / 📍КАЛГАРІ Сім'я 👨👩👧 (тато, мама та дитина 3 років) Українці 🇺🇦 CUAET Без шкідливих звичок🤗 Можливо, хтось буде перездавати ☎️ Готові заселитися з 16.08.2023 🙏 Будь ласка, пропонуйте варіанти , ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ! ______ 🏡Looking for a HOUSE / APARTMENT / BASEMENT / 📍CALGARY Family 👨👩👧 (dad, mom and child 3 years old) Ukrainians 🇺🇦 CUAET No bad habits Perhaps someone will retake ☎️ Ready to move in from 08/16/2023 🙏 Please suggest options, THANK YOU SO MUCH FOR YOUR HELP!
-
Доброе день ☀️ Кто нибудь живет в кондо Nova на 12 авеню. Можете дать отзыв? Все ли так страшно с водой как пишут в Гугле) или дайте в общем оценку 💯 Буду очень благодарен 😇
-
Можете зарегистрироваться на сайте и пополнить
-
30 $ за 10 шт, одна штучка 3$ можу скласти сет 3різні вида
-
30 $ за 10 шт, одна штучка 3$ можу скласти сет 3різні вида
-
Всім привіт , виготовляю домашній сир , із пастеризованого молока без жодних шкідливих домішок За детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення 😊
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Привіт як ви оцінювали диплом для PR?
-
Зверталися до ENIC?
-
Всіх вітаю. Сьогодні викрали байк біля сітраену Whitehorn, не встигли навіть нормальні фото зробити, це все що є. Якщо хтось побачить його будь ласка напишіть мені! Тому хто випадково знайде цей велосипед грошова винагорода! Дякую♥️
-
Шукаю кімнату або квартиру в калгарі
-
Columbia Icefield хто там хотів. Останнє місце. Завтра о 6 виїзд. Відпишіться знов
-
Пользователей, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Доброго дня! Маю в наявності маленькі, гарненькі та смачненькі голубці домашнього виробництва! • Доза 600 грам - 20$ Але враховуючи той факт, що їхнє приготування займає чимало часу – можу вам також запропонувати вже приготовлені та залиті смачною підливою, щоб залишилося тільки насолодитися їхнім смаком. • Приготовані та залиті підливою - 25$ доза 600 грам 📍Сьогодні після 9 години можна буде забрати за цією адресою CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)