Ukrainian Calgary
-
Доброго дня На що іменно вам потрібне посилання ?
-
Відправили вам посилання у приватні повідомлення стосовно проїздного за програмою Fair Entry
-
Вибачте, не те повідомлення 😅 На сайт, щоб онлайн податись на Fair Entry
-
На якому сайті ?)дякую
-
Основна маса квартир доступні в оренду із 1 числа місяця, деякі із 15 числа. Все залежить від наявності варіантів. Зверніться до любої компанії де розглядаєте житло і запитайте чи мають доступні варіанти для оренди із 15 числа.
-
Доброго дня, на першому рівні у самій правій частині аеропорту як тільки спускатиметеся за валізами
-
я вже не памятаю, бо шукали на вcіх і з якого був відгук не встановити
-
Так як тільки після контролю ви підійдете до каруселі із багажем то потрібний для вас напрямок буде праворуч а перед вами знаходитиметься вихід із терміналу на вулицю. Не загубитеся так як аеропорт сконтруйований тунельним способом (вузький та довгий) Також орієнтиром вам може служити номерація виходів перший вихід з лівої сторони аеропорта останній з правої, і поруч з останнім виходом знаходиться офіс CCIS. Якщо ви на перід реєструвалися у них то вас скоріш за все зустрічатимуть у зоні після паспортного контролю.
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin
-
Мы вчера купили в волмарте надувной матрас,он идёт как кровать и надувается без насоса,двухместный стоит 150$
-
На маркетплейс нещодавно були. Але ж треба буде самим забирати, а так ікея..
-
Привіт! Чи хтось бачив десь в Калгарі арахісову пасту зі смаком солона карамель?
-
Привіт👋🏻 Можливо хтось завтра або на наступних вихідних їде в Банфф машиною? Троє дорослих хотіли б приєднатись 🙂
-
Доброго дня Так солена арахісова паста є в Real Canadian Superstore, назва фірми виробника FATSO
-
Привіт!Шукаю роботу у місті Калгарі.Маю досвід роботи з машинами більше 15 років.Можу піти помічником на авто-сервіс,або будь яку фірму зв’язану з автомобілями.Маю діагностичне обладнання.Іспит з теорії на канадські права вже здав,готуюсь до практичних тестів.Пунктуальний,відповідальний,комунікабельний,швидко вчусь і розвиваюсь.P.S.Англійською практично не володію.
-
Відправили вам посилання у приватні повідомлення стосовно проїздного за програмою Fair Entry