Ukrainian Calgary
-
А как вообще застраховать ? Извините за глупый вопрос, но никогда не сталкивалась Надо ехать к ним в офис и всё такое ?🙈
-
Warning ⚠️ До 14.08 Офер від Fido 💛/ Koodo 💜 *IPhone 14 на 128 гіг 24$/місяць на 2 роки (не лізинг)📱 + гіфт карта на 150$ Rogers❤️/ Telus 💜 *google pixel 7 128гіг 0$ щомісяця (лізинг), що б викупити - потрібно доплатити 240$ через 2 роки. + гіфт карта на 200$ Деталі в лс
-
-
Доброго вечора всім! Терміново шукаю роботу помічником на кухні, в пекарні, прибиральницею в готелі, роботу у сфері клінінгу, роботу на складі, на заводі, викладка товару в магазині та іншу роботу . Можливо хтось знає де потрібні працівники і може поділитися інформацією . Англійська на початковому рівні. Вдячна всім, хто відгукнеться.
-
Всім привіт, в моєму будинку будуть вільні квартири у вересні. 1 бедрумна і 2х бедрумна, район mount royal, 1748-7st SW. +14038627143 номер лендлорд,звати Amana , спілкування англійською.
-
Вітаю! Я хочу відвідати свою сестру в Калгарі, я хочу до неї приїхати на декілька днів (з 16 по 21 серпня включно), але живе вона в Брант .Зранку до Калгарі немає автобусів, а виліт маю 22 зранку о 9:00. Чи має хтось можливість прийняти мене на 21 (суто переночувати) за невеличку плату або поради недорогі готелі ? Дякую за допомогу.
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Доброго дня, співвітчизники) Чи є хтось в групі, хто займається заправкою картриджів (тонер) до принтерів? Чи такий сервіс взагалі відсутній у Канаді? Хто знає?