Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 112.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t96958222T Offline
    t96958222T Offline
    Nastya Chernyshova
    wrote on last edited by
    Администратору группы и всем участникам! Если увидите сообщение от Діани Сопрович (или других негодяев) с предложением привести лекарство, сигареты и другое из Украины, знайте что это развод!!!! Не заказывайте и не переводите деньги!!! Именно Диана развела мою семью на деньги. Мы заболели как только приехали в Калгари и перевели ей деньги на лекарства, натолкнувшими в паблике на ее смс. Как только деньги поступили ей на счет она исчезала…
    1 Reply Last reply
    0
  • t5944395034T Offline
    t5944395034T Offline
    Rodney Harold
    wrote on last edited by
    НЕГАЙНИЙ НАЙМ НА РАБОТУ**** Дивовижний приватний сектор оренди наймає працівників дистанційно на гнучкі робочі місця, які мають негайне відкриття на повний або неповний робочий день. Це робота з дому 30 доларів США/год. Початкова оплата. Зацікавлені заявники можуть почати надсилати мені повідомлення зараз.
    1 Reply Last reply
    0
  • t446651118T Offline
    t446651118T Offline
    Anilla
    wrote on last edited by
    Добрий вечір) Можливо комусь буде корисно👇🏻 Мене звуть Аліна, я міграційний асистент у Canada Advantage. Ми допомагаємо людям з оформленням усіх видів міграційних документів від А до Я, а також з навчанням та роботою у Канаді. Щодо останнього зараз наші партнери шукають працівників у сфері: - Готельно-ресторанного бізнесу - Дошкільної освіти (Вихователі 30 вакансій) - Харчування (Суші-шеф 1 вакансія) 📍Якщо когось зацікавило надсилайте резюме на мою електронну адресу: [email protected] Заявки оброблюю я. У нас багато клієнтів з різних куточків світу. Однак українці у пріоритеті. Буду рада якщо зможу комусь допомогти🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t538292426T Offline
    t538292426T Offline
    Аня Мусийченко
    wrote on last edited by
    Мошенники ‼️‼️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Georgii Zhar
    wrote on last edited by
    Добрый день! Меня зовут Георгий, много лет работаю на кухне, а точнее 15, знаю кухни разные! Ищу работу на кухне, могу и помощником повора!!! ( Короны нет ) Всегда с большим удовольствием принимаю новую информацию) и подхожу ответственно! Имею опыт: Рестораны Гриль открытый “ JOSPER “ Свадьбы Корпоративы Вечеринки Буду рад любому предложению
    1 Reply Last reply
    0
  • t790601787T Offline
    t790601787T Offline
    Dima💥
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Хотів би дізнатись які у вас є вакансії?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ira
    wrote on last edited by
    Доброго дня) Я зацікавлена. Можна детальніше, що потрібно робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1489404705T Offline
    t1489404705T Offline
    Анна Сахарова
    wrote on last edited by
    Привіт Чарлі Патрік! Що треба робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t905758380T Offline
    t905758380T Offline
    Anastasia Mandriheliya
    wrote on last edited by
    Привіт Патрік! Хочу запитати яка робота?
    1 Reply Last reply
    0
  • t538292426T Offline
    t538292426T Offline
    Аня Мусийченко
    wrote on last edited by
    Здравствуйте Что за работа ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Charlie Patrick
    wrote on last edited by
    Привіт, я Чарлі Патрік, спеціаліст з підбору вакансій і бізнес-консультант. На даний момент у мене є кілька доступних вакансій для тих, хто хоче працювати й отримувати гроші.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1686346977T Offline
    t1686346977T Offline
    SharkHelper
    wrote on last edited by
    К.Р. Светлана, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: Я удалил сообщение. ❗️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1724264230T Offline
    t1724264230T Offline
    Konstantin Kholosha
    wrote on last edited by
    Looks like spammers;)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1686346977T Offline
    t1686346977T Offline
    SharkHelper
    wrote on last edited by
    К.Р. Светлана 🚀💲💸💶, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    В.
    wrote on last edited by
    Вітаю! Я - фітнес-тренер,фізіотерапевт з 13річним досвідом роботи! Родом з Херсону,знаходжусь на данний момент в Калгарі з липня! Запрошую на онлайн-челендж «Стрункість - це просто» Якщо ти хочеш позбутись зайвих кг і см в домашніх умовах,але не знаєш з чого почати,цей проект для тебе! 👍2 тиждня постійної мотивації та протягом яких ти будеш мати постійну підтримку від мене на виконання: - 10 відео-завданнь тренувань на 20 хв,які ти зможеш виконувати коли зручно для тебе. - додержування меню,яке я порекомендую тобі з подробицями по рецептам на 7 діб! Це будуть варіанти сніданків,обідів,вечерів та перекусів на кожен день! Рецепти дуже прості і доступні! Уточнення по продуктами для Канади,де,що взяти,якщо ти тут недавно! Кожен день я буду в закритому телеграм-каналі з вами спілкуватись і розказувати корисні речі стосовно здорового способу життя! Вартість- 15 $ канадских, або 300 грн! Стартуємо - 20 січня! Тривалість - 14 діб! Буду рада Вас бачити у нашій невеликій команді! Також приєднуйся до мого каналу з безліччю безкоштовної інформації по схудненню та здоровому хребту! t.me/+SZDYjNviP3_1MfdM Дякую за увагу! Всім миру та здоров‘я!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5614130343T Offline
    t5614130343T Offline
    Andrey
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5614130343T Offline
    t5614130343T Offline
    Andrey
    wrote on last edited by
    Доброго времени суток,прилетаю с семьёй в Калгари ,в конце февраля Ищу работу связанную со строительством,работал в Польше на арматуре,также подсобником на фасадных работах и монтаже гипсокартона, алкоголь не употребляю, уровень английского - начальный,напишите пожалуйста где можно найти работу в этой сфере,или может кому-то нужны работники
    1 Reply Last reply
    0
  • t946598961T Offline
    t946598961T Offline
    Skorokhod Aliona
    wrote on last edited by
    Передаю естафету, перевірила особисто, справді добре пояснює, керує як буде на екзамені ,дає машину в аренду. Швидко,доступно, навіть користується перекладачем для українців
    1 Reply Last reply
    0
  • t666434796T Offline
    t666434796T Offline
    Katia Petrovska
    wrote on last edited by
    Добрий день, мене звати Катя👐🏼❤️ Запрошую до себе на брівки (фарбування, ламінування, корекція воском або пінцетом) Використовую лише професійні матеріали👐🏼 Оплата лише за матеріал так, як потрібні роботи для портфоліо💥 Недалеко від центру міста😀район southwest Пишіть у телеграм, домовимось про зручний час та день❤️ Рада буду новим знайомствам🙏😍❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t276549642T Offline
    t276549642T Offline
    Олександр Просвітлюк
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Я не чую маю слухова апарату. Я шукаю роботу пакувальних, гуртовой торгівлі, складальних та інших вакансії і житло? Будь ласка допоможіть мене роботи.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags