Ukrainian Calgary
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Доброго дня, співвітчизники) Чи є хтось в групі, хто займається заправкою картриджів (тонер) до принтерів? Чи такий сервіс взагалі відсутній у Канаді? Хто знає?
-
Як мінімум можна в них запитати
-
Staples?
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Добрый день.ищем людей на передачу контракта с 1 сентября. До 31.05.2024. 2 bedroom .адрес : 9600 Southland Circle SW. 26 этаж,вид на горы и Даунтаун .Расположение отличное, магазины в 5-10 минутах ходьбы , до станции c-train Southland 10 минут . Цена 1895 .Депозит 1000. Если есть дети,то от 14 лет,младше нельзя,менеджер так сказала из-за высокого этажа.Собаки нет,кошки допускаются.За дополнительной информацией пишите в личку
-
Усім привіт Офер від Fido 💛/ Koodo 💜 *IPhone 14 на 128 гіг 24$/місяць на 2 роки (не лізинг)📱 + гіфт карта на 150$ Rogers❤️/ Telus 💜 *google pixel 7 128гіг 0$ щомісяця (лізинг), що б викупити - потрібно доплатити 240$ через 2 роки. + гіфт карта на 200$ Деталі в лс
-
Планую подорож до Ванкуверу 4 дні / 2 ночі З 01.09 по 04.09 Якщо кому буде цікаво - пишіть.
-
Вже сказали, що щось сталось на сіті сентер І червоний потяг їде з сомерсету до сіті хол і навпаки
-
Всім привіт) може хто знає, що за ситуація в даунтауні і чого с-трейн стоїть😅 бо щось невесело вже хв 20 стояти в тунелі🌚
-
306 whitney cres se