Ukrainian Calgary
-
Доброго дня виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Начинку/фарш можете обрати самі: Пельмені - свинина, яловичина, курячий (20$ за 1кг) Вареники - картопля, сир (18$ за 1кг) (Якщо заказ буде великий то можете обрати і інші начинки, яких я не згадала) Для замовлення або питань пишіть в особисті Всім з радістю відповім!) Особистий відбір CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Если у вас мобильный оператор телус или же вы хотите на него перейти/подключить интернет то очень советую замечательную девушку Инну,которая работает там Так же если вы хотите взять себе любую технику которую предлагает телус она так же сможет с этим помочь Я недавно взяла в ее магазине айпад и была очень довольна,она мне помогла ,все объяснила и показала Можете писать ей в телеграмме или по номеру телефона +1 (825) 733-0292 Это адрес торгового центра в котором работает Инна 100 Anderson Rd SE, Calgary, AB T2J 3V1 Желательно пишите и узнавайте в какие дни и время она работает
-
Запрошую на нарощення чарівних вій😍 -На м'якому кріслі-реклайнері -Українськими матеріалами -Працюю також у вечірній час -Довготривала носка 4-6 тижнів -Є онлайн-запис в Інстаграм resni.zp (відгуки, прайс - в хайлатсах) Зупинка c-train Southland, район Hаysboro Запис онлайн або у дірект👌
-
Всім привіт, хочу попередити про шахраїв які вже намагаються не вперше розвести на гроші) Пишуть в інстаграм що вони художники і хочуть використати ваше фото для своєї роботи. В подальшому пишуть що за використання вашого фото вам будемо надіслано чек з оплатою у мобільному банкінгу, але сума у чеку завжди більша ніж вони кажуть. Потім коли ви використаєте даний чек вони пишуть щоб ви переслали їм половину грошей е-трансфером а на наступний день банк скасує підроблений чек і ви втратите як мінімум 1000 доларів і вам ніхто не допоможе. Майте це на увазі тому що у мене це вже другий випадок і я трошки з них познущалась. Коли ви пишете їм що гроші ви не перешлете вони погрожують вам поліцією і ФБР. Прикріплюю скріни переписки. Якщо вам скидають чек який можна використати в мобільному банкінгу, підійдіть краще в банк та уточніть чи він справжній😉
-
У звʼязку з переїздом відаємо меблі ) адреса : Calgary SW 1717 28 Ave )
-
Доброго вечера! Мене звати Надія, я перукар колорист з великими стажем роботи! Я працюю перукарем 20 років.Я роблю різні види стрижок та окрашування усіх видів технік. +1 5879735924 Живу в районі SW
-
📢📢📢Всім привіт! Мы шукаємо 3х бедрумне житло в Калгарі. Домашніх тварин не маємо і не куримо. Цікавить North West та South West. Срочно готові вселитися. Буду рада будь-якій пораді чи допомозі. Можливо в вашому жк здається? Мене звати Олена.
-
-
Ми також з хлопцем зараз шукаємо, але всі кажуть що навіть за 1600$ не знайдемо… Тут навіть бейсменти по 1500.. я не розумію чому тут таке дороге житло, щоб кожен день бачити наркоманів?😅
-
Ви купуєте проїзний на 90 хвилин на будь який громадський транспорт, автобус чи сітрейн можете змінювати його. А щоб не купувати паперовий квиток можете скачати додаток Calgary Transit, де квиток можна купити і сканувати в автобусі qr код
-
Таке питання: хтось приєднував TD картку до гугд пей (андроїд) і чи виникали якісь помилки чи все ок приєднали?)