Ukrainian Calgary
-
Добрый день.ищем людей на передачу контракта с 1 сентября. До 31.05.2024. 2 bedroom .адрес : 9600 Southland Circle SW. 26 этаж,вид на горы и Даунтаун .Расположение отличное, магазины в 5-10 минутах ходьбы , до станции c-train Southland 10 минут . Цена 1895 .Депозит 1000. Если есть дети,то от 14 лет,младше нельзя,менеджер так сказала из-за высокого этажа.Собаки нет,кошки допускаются.За дополнительной информацией пишите в личку
-
Всім привіт🌻 Маю код на знижку 30$ для новий клієнтів Instacart (це апка для замовлення їжі з магазинів), так як я вже не одноразово робила замовлення, то при кожній закупівлі маю знижку для свого друга 30$. Логіка проста ви отримуєте 30$ а я 10$ за те, що запросила. Якщо цікаво можете використати, але це тільки для НОВИЙ КЛІЄНТІВ. Код 🔺 - OFFFCB64913C
-
Доброго дня! Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Начинку/фарш можете обрати самі: Пельмені - свинина, яловичина, курячий (20$ за 1кг) Вареники - картопля, сир (18$ за 1кг) Для замовлення або питань пишіть в особисті Всім з радістю відповім!) 📍Можлива доставка до вашого дому - 10$ Але якщо замовлення більше 5 кг - ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНА Також можливий особистий відбір CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Winners
-
Невже немає бажаючих, що ви так довго не можете перездати квартиру?
-
Добрий ранок всім, підкажіть будь ласка може хтось знає де можна орендувати машину у місті Калгарі
-
Якщо для перевезення то u-haul або Home Depot, якщо звичайну то Turo
-
Доброго дня! Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Начинку/фарш можете обрати самі: Пельмені - свинина, яловичина, курячий (20$ за 1кг) Вареники - картопля, сир (18$ за 1кг) Для замовлення або питань пишіть в особисті Всім з радістю відповім!) 📍Можлива доставка до вашого дому - 10$ Але якщо замовлення більше 5 кг - ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНА Також можливий особистий відбір CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Продаем машину с связи переездом 3.2 двигатель, 235000 пробег. В отличном состоянии 6700, автомат. Подробности в личку)
-
Всем добрый день, очень срочно! Ищем с парнем КВАРТИРУ, студию или квартиру с одной спальней. Живем в Канаде всего 7 месяцев, у нас нет детей, нет домашних животных и вредных привычек. Очень хотим заехать на квартиру с 1 Сентября. И я и парень работаем уже минимум 5 месяцев. Надеюсь на ваше понимание, возможно кто-то сдает квартиру, возможно кто-то видел где сдают. Буду рада вашим ответам
-
Привіт! Шукаю роботу на складі, прибирання, розкладка товару, допомога на кухні або робота на фабриці. Цікавить як full-time так і part time.
-
Здравствуйте, да скидки на билеты по бенефитам,предъявляете свою карту ,которую оформили по рекриэйшн. Только помните ,что автосьоянка платная( мы незнпли и нам штраф пришел)