Ukrainian Calgary
-
Всім привіт! Кожного тижня ми зустрічаємось в групі в гарних локаціях и вирішили прийняти нових учасників! Запрошуємо до МАЙСТЕРГРУПИ в Калгарі: - безкоштовно - зустрічі один раз на тиждень у вівторок ввечері; - майстермайнд, майстер-класи, нейроарт, МАК, коучінг емігрантів. Корисні знайомства, цікаво та із задоволенням. Пишіть в особисті.
-
Якщо є хтось напишіть будь ласка мені в приват. Мені на пʼятницю треба, десь о другій половині дня, ближче до вечора
-
Чи хтось з групи може допомогти із перевезенням речей? За оплату
-
Так, без рецепту. Приходите тільки з бенефітними картками. Дякую за інформацію по відновленню карток🌸
-
Друзья , собираюсь покупать , бу . Кто может помочь ответить на пару вопросов касательно процесса
-
Сорри
-
Машину да
-
Грумінг салони для собак
-
Добридень) можливо хтось знає яка ситуація в Калгарі з грумінг-салонами? Мені сказали що там майже всі салони від китайців, й канадці такий бізнес не ведуть, вон справді так?
-
Привіт, ти можеш працювати вдома?? Моєму робочому місці потрібні віддалені працівники. Введення даних, представник служби підтримки клієнтів, оператор введення даних, представник кол-центру, багато вакансій Студенти, пенсіонери та працюючі
-
Їдіть до найближчого до Вас салону і питайте, несіть резюме.там потрібні працівники. Мова потрібна
-
ні) я планую працювати грумером
-
Вашому пітомцю потрібен грумер?
-
мова є, досвід є. резюме нема, та зроблю
-
мені цікавлять канадські. англійська вільна
-
якщо це китайці, якщо ні, то вам просто потрібно знати англійську