Ukrainian Calgary
-
Друзья, я фотограф и решила обновить свое портфолио. Пока я это сделаю цены будут очень демократичные. Есть возможность получить качественные фотографии по доступной цене. Работаю с профессиональным визажистом.
-
Я відправляла пізніше. І все добре
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👉 vovaenglish
-
Усім привіт, Промоція на телефони знову зʼявилась на ці вихідні 🔥 552$ знижки на усі айфони❤️🔥 На фото щомісячно платежі на 2 роки, якщо одобрять без першого внеску (не лізинг) Приходьте Маркет Мол Wow mobile, біля епл стор 3625 Shaganappi Trail NW, Calgary, AB T3A 0E2
-
Если вы везёте лекарств не много. Ну к примеру 3-4 упаковки или меньше...в чемодане. То никто и слова не скажет. Я ехала с 4 большими чемоданами и в каждой была аналогичная аптечка. Без упаковок компактно сложено. Вы же не ящик будете везти верно
-
Доброго вечора, 20 числах вересня ми з хлопцем переїжджаємо до Канади ( Калгарі ) і заздалегідь шукаємо квартиру та працю. Кожного дня вчимо англійську ( на даний момент початковий рівень англійської) також знаємо і словацьку мову на вільному рівні. Відкриті до нових пропозицій та любої адекватної роботи. Хлопець має права категорії Б, С, активний водій.
-
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка хто їхав WestJet до Канади, як ви перевозили ліки? Чи потрібно їх везти в заводскій упаковці
-
Кто-то знает где можно будет посмотреть бокс?
-
Привіт, можливо хтось їде в гори 1.09 ? Якщо так, то потрібно 2 місяця, звісно ж дорогу оплатимо ☺️