Ukrainian Calgary
-
Добрый день, у кого нибудь есть контакты людей кто может прийти подключить интернет? Переехали в жильё, модем есть, теперь надо как то на себя интернет сделать
-
Усім привітики, шукаємо чоловічого перукаря 💇🏻♂️ Поділіться будь ласка контактами🙏🏻, можливо у когось є знайомий перукар, бажано в Downtown, але розглянемо усі варіанти.
-
Добрий вечір Здається, там з датами невідповідність (гляньте в самій заявці, де Ви вводили інформацію до заповнення цієї форми).
-
та ось начебто все багато разів перевірив і все нормально, але дякую(
-
Там точно шось із датами в заявці та формі не сходиться. Вже, на жаль, не згадаю детально, але пригадую, що коректувала дати в заяві та формі, аби були однакові і тоді вже вийшло
-
Дякую! Буду змінювати
-
‼️ КАЛГАРІ з 1го вересня потрібні люди на работу. Оплата 22-27$ на годину Потрібні жінки та чоловіки 🇺🇦 Робота не складна, на 6-8 годин мінімальний рівень англійської мови Детально дивіться опис мого профілю , бо я не можу кидати посилання де детально пишеться про работу.
-
🇨🇦 Job opportunity in Canada 🇨🇦 We urgently need to hire (full time & part time) Anyone looking for a job in Canada 🇨🇦. I need staff urgently (15 employees needed) Immediate start : - Part time: $1,250/week / per week (20 hours/week) - Full time :$ 1,700/week / Per week (7 hours/day or 5 days/week) Available for both morning and afternoon shifts or can work on weekend, especially you can choose your flexible time. Basic English is required 📌Work start : If you are interested message me on messenger '' Yes '' details will be sent to
-
З вересня потрібні люди на работу зарплата від 20 до 27$ за годину жінки та чоловіки. Работа не тяжка, від 7 до 10 годин на день. Детальна інформація про вакансії дивиться в мене у профілю. в описі мого профілю нажаль не можу кидати посилання у чат.
-
В связи с переездом продаю мебель: 1. Лампу отдам лампу за 15$( высота 80см) 2. Офисное кресло отдаю за 45$. Кресло было куплено в ikea за 100$. Ткань можно снять для стирки. 3. Складной стул отдаю за 25$. Стул был куплен в ikea за 70$. Все новое, были куплены 2 месяца назад. Самовывоз из Bridgaeand NE. Возможен торг
-
Привіт всім, можливо комусь в салон потрібен administrator assistant/receptionist? Чи можливо manager на роботу? Буду всім вдячна за інформацію, гарного дня✨🫶🏼
-
Всім привіт ) ми з чоловіком шукаємо квартиру терміново ) бажаю райони SW , SE , NE , бюджет 1500-1700 $ ) працюємо можливо у когось є якісь варіанти або передача оренди )дякую
-
Доброго дня.Шукаємо електрика ,хто б міг найближчим часом допомогти.Даунтаун
-
Free меблі.Оплачувана доставка.Писати в приват
-
Вітаю, продаєм авто у звʼязку з переїздом. Додж Джорней, 2010 р.в., 2,4 л., пробіг 208 000 км. АКПП, ціна 6000 доларів, Активний стан. В робочому стані. 17.08.2023 замінено моторне масло, масляний фільтр та повітряний фільтр.
-
Вітаю, мене звати Станіслав, мені 28 років. Маю освіту інженера будівельника. Працювати вмію як і розумово, так і фізично. Шукаю роботу будь якого плану, з пропозиціями в приватні повідомлення, дякую! Англійська на початковому рівні, активно займаюсь її покращенням