Ukrainian Calgary
-
Доброго дня.Шукаємо електрика ,хто б міг найближчим часом допомогти.Даунтаун
-
Free меблі.Оплачувана доставка.Писати в приват
-
Вітаю, продаєм авто у звʼязку з переїздом. Додж Джорней, 2010 р.в., 2,4 л., пробіг 208 000 км. АКПП, ціна 6000 доларів, Активний стан. В робочому стані. 17.08.2023 замінено моторне масло, масляний фільтр та повітряний фільтр.
-
Вітаю, мене звати Станіслав, мені 28 років. Маю освіту інженера будівельника. Працювати вмію як і розумово, так і фізично. Шукаю роботу будь якого плану, з пропозиціями в приватні повідомлення, дякую! Англійська на початковому рівні, активно займаюсь її покращенням
-
Вітаю! Нагадую, лишилось тільки 2 дні знижок до 50% на телефони iPhone 14 серії та Samsung S23. За подробицями пиши в особисті.
-
Всім привіт де можна купити ручку для дверей
-
Усім привіт, Маю промоцію на телефони 🔥 552$ знижки на усі iPhones 📱 14й iPhone за 579$ Приходьте або пишіть в лс Маркет Мол Wow mobile, біля епл стор 3625 Shaganappi Trail NW, Calgary, AB T3A 0E2
-
Hello everyone can give me information for Visa Canada I biometric 9 months ago but not receive positive any email yet thank Ukraine 2022
-
Кто-то проверяет свои счётчики и то что приходит по счетам? У нас всегда выписывают счёт на 100-200 киловатт больше, чем по счетчикам. Такая же история и с водой. Кто с этим сталкивался?
-
Віддам дві лампи, може кому треба, район Lower Mount Royal
-
Вітаю шановні Є ford edge 2010 у гарному стані готовий до зими Кого цікавить, ласкаво прошу в особисті повідомлення
-
Доброго дня шукаю Викладача з Англіскої офлайн Напішіть мені дякую
-
Добрий день.Порадьте де можна пройти медогляд в Калгарі не дуже дорого