Ukrainian Calgary
-
Хай піпл, в групах не рідко минає оголошення що привезуть сигарети або стіки. Прошу вас не вестись на цю маєчню бо тут люди із різницею в 2 місяці купують в одному магазині ще й одне й те саме.
-
Доброго ранку всім, у мене таке питання, я чув що після отримання learners driving license ти повинен чекати рік щоб потім здавати іспит на «клас 5»,але також я ще чув що можна не чекати рік, а закінчити школу спеціальну за 8 місяців, скажіть будь-ласка може хтось знає ці школи ? Як їх шукати? Дякую
-
IHerb
-
Треба йти до банку.мені онлайн не вийшло. Нажаль)
-
Друзі, всім привіт! В зв'язку з переїздом в інше місто ТЕРМІНОВО, перездаємо чудові апартаменти в чудовому районі Arbour Lake. Це 3 спальні кімнати, 2 ванні кімнати, велика зала та кухня, також є велике загорожене патіо з виходом на газон (перший поверх). Територія цього комплексу закрита по периметру (крім двох в'їздів у загальний двір). Є підземний паркінг з власним паркомісцем та окрема будівля для велосипедів, самокатів, скутерів і мотоциклів. Тихе і спокійне місце. Добрі і тихі сусіди. Поруч станція С-трейн Crowfoot, автобусні зупинки та багато - багато магазинів, банків, фастфудів і решта всього для комфортного проживання. Школи, садочки, бібліотека в пішій доступності. Також, поруч є доступне до використання приватне озеро яке функціонує цілорічно (літом пляж, каякін, рибалка і тд, взимку - хокей, коньки і тд. організовуються різні свята і активності). Адреса: 102, 55 Arbour Grove Close NW. Ціна 2650+електрика. Хто зацікавлений, пишіть мені в особисті повідомлення або дзвоніть (403)9886794 і я повідомлю лендлорда. Далі з ним напряму.
-
🐶Чи є в чаті ветеринари? В собаки інфекція в очах. Хочу запитати поради
-
Я заполнила форму и сразу поехала к ним. Поднимаетесь на 2й этаж, они в порядке живой очереди дают заполнить лист регистрации, затем уносят его и через время приходит сотрудник, дает вам приглашение на экзамен для ребенка ( нам через день) и рассказывает, что делать и каких документов не хватает. Через день мы приехали ( сегодня) и все сделали за 2 часа, назначили школу и передали документы туда. Мы теперь должны ждать звонок/ сообщение из школы. Но я написала на электронку школы и жду ответ. Все заняло 3 дня. С нами были украинцы, которые 2 месяца ждали приглашение, но приехали лично и все сделали. Если есть вопросы, пишите Удачи!
-
Ми саме так і робили
-
Дешевше, ніж Dollarama, ви не знайдете, oднак Wallmart досить хороший