Ukrainian Calgary
-
Привіт всім , скажіть де вигідно купити страховку на авто ! Цікавить другові в якого є канадські водійські права і мені вмене ще українські !)???? Дзвонили і писали в пару компаній но ціни 320$ + це з канадськими правами !!!! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘
-
Були сьогодні там, то вітаміни і від кашлю по суті лише дітям, дорослим дають лише тайленол (ібупрофен) Якщо є діти, то супер, а дорослим не сильно бачу сенс іти)
-
Може хтось шукає дитячий сад в районі Brentwood, в нашому домашньому дитячому садку звільнилося місце, всього 6 дітей, від року до 5, дуже хороша вчителька, говорить тільки англійською
-
Був на шинуку в такому, то не сказали що не міняють
-
7 ave
-
В якому?
-
В обміннику)))
-
Хто знає де можна обміняти гривні на долар?
-
Дівчата, хто хоче на наступному тижні зробити фотозйомку в горах і можливо з конем та класно провести час пишіть🫶🏽
-
В гарні садочки, зазвичай, вейтінг ліст. Вам же потрібно, напевно, біля дому чи біля роботи, на інший бік міста їздити не будете. Моя порада: в гугл мепс шукаєте daycare біля себе чи біля роботи, пишете лист-запит, де розказуєте трохи про себе і про дитину, просите тарифи і організувати тур, ідете на зустріч, вам покажуть що і як. Майте на увазі, тут садочків, як в Україні, фактично немає, з великою outdoor територією лише кілька на весь Калгарі.
-
8257471321 Денис
-
Всем привет) Нужен человек или компания, которые консультируют в вопросах PR, так как все индивидуально, хотелось бы чтобы помогли помочь выяснить подходит ли профессия под определенные программы, какие требования именно ко мне будут. В общем возможно кто-то уже консультировался по поводу PR и имеет контакты кто в этом поможет, буду очень благодарна если поделитесь контактами ))
-
Доброго дня! Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Начинку/фарш можете обрати самі: Пельмені - свинина, яловичина, курячий (20$ за 1кг) Вареники - картопля, сир (18$ за 1кг) Для замовлення або питань пишіть в особисті Всім з радістю відповім!) 📍Можлива доставка до вашого дому - 10$ Але якщо замовлення більше 5 кг - ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНА Також можливий особистий відбір CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Нічого не було, був один конверт в якому була health card і все