Ukrainian Calgary
-
І мені відправте, будь ласка)
-
Добрий день, можливо серед вас є бухгалтери чи контакти бухгалтерів що мають досвід з Канадою, провінцією Альберта та їх законами?Потрібно буде на консультацію. Дякую за відповіді:)
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🏡🏡🏡🏡🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Добрый день, мы семья из Мариуполя! Ищем жилье на длительный срок!!! Нас двое взрослых, можем оплатить на несколько месяцев вперёд. Заранее Спасибо)
-
Відправили вам посилання у приватні повідомлення стосовно проїздного за програмою Fair Entry
-
Доброго дня. Поділіться будь ласка інструкцією чи можливо відео стосовно всіх медичних оформлень у Альберті. Наскільки я правильно зрозумів, спочатку треба відкрити медичну карту ( де?) потім податися на бенефіти (як, де?) та пройти медікал чек. (як, де?) Красно дякую наперед.
-
Доброго дня, я теж намагаюся розібратися із цим питанням🙏🏻 може хтось підкаже Дякую
-
Привіт Поділюсь своїм досвідом) з оформленням допомоги. Пробуйте з браузера internet explorer Мені вдалось оформити спочатку себе і чол І аж тепер дитину 3 рази телефонувала) Але прікол такий, що оформляю через експлоуер і 1 раз вибило знову помилку, а 2 раз пройшло🤯 Всім успіху хто зараз з цим стикнувся❤️
-
Всім привіт. Мене звати Адріана , працюю в телус в відділенні promotions, тобто знижок , можу надати послуги підключення домашнього інтернету , телебачення чи інших сервісів за найкращою та найдешевшою ціною. Так як онлайн та в торгових центрах ціни набагато вищі . Пишіть свою повну адресу в приватні повідомлення і я вам скажу які тарифи та ціни там доступні . Навіть якщо ви нещодавно підключили інтернет , можете написати , спробую допомогти зробити дешевше )
-
Друзі, підскажіть будь- ласка. Прилітаємо через тиждень до Калгарі, до кого звертатись щодо заселення тимчасового? Чув, що є організація до якої можна написати?
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Дякую, а в який момент можна робити медікал чек?
-
Ідете у реджестрі оформлюєте Альберта Хелс карту. Потім як вона прийде заповнюєте бланк на бенефіти.
-
А букати медікал чек потрібно?вибачте за купу запитань
-
Підскажіть будь ласка , можливо десь можна здати кров без запису
-
Коли хелсі карта буде можливість безкоштовно здати кров
-
Так були сьогодні у клініці то записалися аж на 19 квітня