Ukrainian Calgary
-
Всем привет. Ищу комнату. Парень 28 лет.
-
Чистоту и порядок гарантирую! Срочно нуждаюсь в съеме жилья.
-
Нам не зашёл ((( постоянные с ним проблемы 😔
-
Всем привет, в субботу едем на Луизу на целый день мб на пол есть 2 места ( 60 бачей с 1 ) Желательно не курящих.
-
Та нормально, нічого особливого) А послуги вони ніякі не надають)
-
А хто зна де раків живих купити у Калгарі?)
-
Всім привіт ! Загадка від Жака Фреско. Якщо я хочу купити авто з іншої провінції, а продавець знімає номерні знаки, на яких мені номерах вертатись? Існують якісь тимчасові, якщо так, то де їх взяти ?
-
Страховку только оформи до того как идти в реджистри
-
В провинции, в которой будешь покупать, идешь в реджистри, берешь там номера их, потом приезжаешь в альберту и ту же самую процедуру делаешь тут
-
5 минут. Показываешь страховку, дкп, свои права, оплачиваешь и всё
-
Скільки часу займає отримання номера?
-
Hey, if anyone needs a brand new Ford or preowned car, please contact me.will help you to find the best-selling deserving car for you Finance available Raj 587-834-3314
-
Привіт, якщо комусь потрібен новенький автомобіль Ford або вживаний автомобіль, будь ласка, зв’яжіться зі мною. Я допоможу вам знайти найбільш продаваний автомобіль, який заслуговує на вас Фінанси доступні Раадж 587-834-3314
-
Доброго дня, я вибачаюсь за таке питання, у вас в повідомленні вказано що ви служили в 77 дшб ,але за номером частини вказаної в документах інша бригада.в якій бригаді ви проходили службу
-
Добрий вечір, ми з дівчиною шукаємо однокімнатну квартиру з жовтня, якщо у когось є передача контракту або якісь ще варіанти були б дуже вдячні 🤝 зразкова сума 1400-1600 $.
-
Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355-086027670826 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння і бережи Вас Господь 🙏
-
Мене перевели
-
Якщо у вас є довірена людина, то можно спробувати через генеральну довіреність. Раніше так не працювало, а зараз ящо берете довідку в поліції Ізраіля і вказуєте причину, то вони автоматично відправляють запрос до Канадського консульства.
-
Водійські права?
-
Добрый день всем. Я десантник Вооруженных сил Украины.77 аэромобильная бригада ДШВ. Так случилось, что после полученного тяжелого ранения под Соледаром (Бахмутского района) сейчас я нуждаюсь в замене коленного сустава (эндопротезирования) Протез вместе с операцией стоит 100000 гривен. К сожалению, наше Государство деньги за тяжелое ранение не платит и еще вывели за штат. Прожить невозможно на эти средства. Меня списали на полгода, и я непригоден к военной службе с пересмотром на 6 месяцев. На лечение меня никто направлять не хочет, а колено с каждым днем разрушается все больше и больше. Поэтому обращаюсь к Вам за помощью. Я собираю на новый сустав, и каждая Ваша помощь важна и нужна мне. Номер карты: 5355---086027670826 Евгений Клименков Сделайте максимальный репост Спасибо всем за понимание и храни Вас Господь 🙏
30 Jan 2023, 02:45
15430/36407
about 7 hours ago