Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t814416905T Offline
    t814416905T Offline
    Nikol
    wrote on last edited by
    Якщо у вас є довірена людина, то можно спробувати через генеральну довіреність. Раніше так не працювало, а зараз ящо берете довідку в поліції Ізраіля і вказуєте причину, то вони автоматично відправляють запрос до Канадського консульства.
    1 Reply Last reply
    0
  • t814416905T Offline
    t814416905T Offline
    Nikol
    wrote on last edited by
    Водійські права?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Добрый день всем. Я десантник Вооруженных сил Украины.77 аэромобильная бригада ДШВ. Так случилось, что после полученного тяжелого ранения под Соледаром (Бахмутского района) сейчас я нуждаюсь в замене коленного сустава (эндопротезирования) Протез вместе с операцией стоит 100000 гривен. К сожалению, наше Государство деньги за тяжелое ранение не платит и еще вывели за штат. Прожить невозможно на эти средства. Меня списали на полгода, и я непригоден к военной службе с пересмотром на 6 месяцев. На лечение меня никто направлять не хочет, а колено с каждым днем разрушается все больше и больше. Поэтому обращаюсь к Вам за помощью. Я собираю на новый сустав, и каждая Ваша помощь важна и нужна мне. Номер карты: 5355---086027670826 Евгений Клименков Сделайте максимальный репост Спасибо всем за понимание и храни Вас Господь 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава  гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355-086027670826 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння і бережи Вас Господь 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t5600799803T Offline
    t5600799803T Offline
    sasuke u
    wrote on last edited by
    Саме так))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    WastelandWolf
    wrote on last edited by
    Привіт, є вільна кімната, район Huntington Hills
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава  гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355162309791513 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння і бережи Вас Господь 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t823437739T Offline
    t823437739T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Обратитесь в Centre for Newcomers. Они помогают с ворк пермитами
    1 Reply Last reply
    0
  • t607982793T Offline
    t607982793T Offline
    Серега💎
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Можу вам допомогти з ремонтом та діагностикою механічною та електронною ( професійним сканером) авто: • ремонт любої складності від заміни масла до ремонту двигуна любої марки; • заміна масла ( в двигуні, коробці, редукторі), заміна фільтрів, амортизаторів, рідин. • сварка вихлопних систем • і т.д. А також надаю послуги з автопідбору перед покупкою машини. Професійним сканером та товщиноміром+ досвід.
    1 Reply Last reply
    0
  • t491379219T Offline
    t491379219T Offline
    Максим Стахурский 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Усім привіт! Є таке питання: Чи правильно я розумію, що з візою quaet в Канаду можна заїхати ТА отримати дозвіл на роботу тільки до 31.03.24? Що це за «общие основания и без получения помощи»? Типу по quaet заїхати не можна и не отримаю дозвіл на роботу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elmira
    wrote on last edited by
    Думаю що не будут видавати, адже ворк перміт видают якщо саме робоча віза і жля українців її робили відкритим, а на загальних підставах його видают закритим під конкретного роботодавця .
    1 Reply Last reply
    0
  • t491379219T Offline
    t491379219T Offline
    Максим Стахурский 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Мене цікавить саме ворк перміт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elmira
    wrote on last edited by
    Я так розумію що заїхати можна, бо є діюча віза, але всі плюшкі типу ворк перміт, 3000 долларов та інша державна допомога саме для тих ето приїхав по CUAET діяти не буде.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександра
    wrote on last edited by
    Доброго дня,така ситуація. Віза і ворк були видані до 25 року, до паспорт скінчиться у 25. Зараз є можливість зробити новий паспорт. Але не зрозуміло чи видадуть візу і ворк на 3 роки у новий паспорт, чи буде віза на такий же строк ,тоді немає сенсу зараз робити новий паспорт. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав Кушниренко
    wrote on last edited by
    Я думаю work permit будет. Вам должно было придти еще POE introduction latter. Там написано, что у вас есть право на работу и оно действительно до срока окончания визы. Отелей на 2 недели, 3000$ и другой ерунды может не быть
    1 Reply Last reply
    0
  • t1993165147T Offline
    t1993165147T Offline
    Lebowski Weedowskiy
    wrote on last edited by
    Приветствую всех, ищю комнату, желательно в районе Down Town. Без вредных привычек, не буду создавать проблем. Если будут варианты, напишите лично пожалуйста. Благодарю за внимание.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава  гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355162309791513 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння і бережи Вас Господь 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t412561711T Offline
    t412561711T Offline
    Artèm Mykhailov
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть будь ласка страхову компанію для оформлення страховки на дім (tenant insurance), можливо є якісь україномовні агенти? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    Хто їде в Канаду(Торонто) найближчим часом з Полтави або Миргорода (10 вересня -20 жовтня). Чи немогли б ви будь-ласка забрати попутний багаж 12 кг за додаткову оплату . +можу зустріти в аеропору +розповісти все шо знаю про Канаду +380988986732 +380681662140
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Добрый день всем. Я десантник Вооруженных сил Украины.77 аэромобильная бригада ДШВ. Так случилось, что после полученного тяжелого ранения под Соледаром (Бахмутского района) сейчас я нуждаюсь в замене коленного сустава (эндопротезирования) Протез вместе с операцией стоит 100000 гривен. К сожалению, наше Государство деньги за тяжелое ранение не платит и еще вывели за штат. Прожить невозможно на эти средства. Меня списали на полгода, и я непригоден к военной службе с пересмотром на 6 месяцев. На лечение меня никто направлять не хочет, а колено с каждым днем разрушается все больше и больше. Поэтому обращаюсь к Вам за помощью. Я собираю на новый сустав, и каждая Ваша помощь важна и нужна мне. Номер карты: 5355--162309791513 Евгений Клименков Сделайте максимальный репост Спасибо всем за понимание и храни Вас Господь 🙏
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags