Ukrainian Calgary
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, як найкраще переслати велику суму грошей в Україну? Дякую)
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Доброго вечера, Прилетів товариш в Калгарі. В аеропорту не дали Work Permit. Сказали що не pre approved. В кого таке було, що далі робити? Дякую
-
Та як і всі visitor visa V-1
-
А він по якій візі приїхав? Там є таке два типи якщо я не помиляюсь. Але я забула як називається
-
Yadwinder: Hey, if anyone needs a brand new Ford or preowned car, please contact me.will help you to find the best-selling deserving car for you Finance available Raj 587-834-3314 Привіт, якщо комусь потрібен новенький автомобіль Ford або вживаний автомобіль, будь ласка, зв’яжіться зі мною. Я допоможу вам знайти найбільш продаваний автомобіль, який заслуговує на вас Фінанси доступні Раадж 587-834-3314
-
Напевно забув)
-
Вечір добрий комюніті. Де можна машину порохотягом почистити самому, хто зна?
-
Доброго вечора!На Somerset є автомийка ( зліва перед заїздом), і Chaparral також є
-
Доброго дня, чи є в Калгарі якісь центри допомоги, де можна взяти меблі/кухонне приладдя і тд?
-
Добрый рынок Україно! Хтось відкривав у Калгарі свій заклад(кафе, бар, ресторан маю на увазі)? Чи може хтось зараз це планує робити? Потрібна допомога із сайтом для пошуку закладів в аренду, та також цікавлять люди які займаються постачанням продуктів та алкоголю. Пишіть в приват Дякую за допомогу.
-
Только этот вариант и остаётся И ждать когда придет если ок. Так как программа же закрылась, не знаю влияет ли это напрямую или то что из Канады будет заполнять заявку на Work Permit что то даст