Ukrainian Calgary
-
/report
-
Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 535--5162309791513 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння .
-
/report
-
Вітаю , напишіть , будь ласка , чи реально знайти ортодонта в Калгарі , який би займався брекетами , які були поставлені в Україні? Розумію , що ніхто не хоче займатись чужою роботою , але можливо хто має досвід в цьому питанні і може щось порадити . Дуже дякую 🙏
-
Доброго дня.Шукаю швачку.Може хтось би на вихідних міг би взяти замовлення.Дякую
-
✅ Пoлит. yбeжищe. ✅ Paзpeшeниe на paбoтy. ✅ Ускopeннoе полyчeние SSN и WA. ✅ Спoнcopство по пpoгрaмме U4U. ✅ Пopyчитель для СBР Оne. ✅ Кeйc и истopия. ✅ Смeнa мecтoнaхoждeния. ✅ Peгиcтpaция фиpмы в CШA. ✅ Пpoдаётся готoвaя фиpмa (Кaлифopния). ✅ Пoлyчeние гpин-кapты. 👉 Гpyппa в опиcaнии пpoфиля.
-
Все окей) Буває))
-
Вибач. Випадково натиснув, навіть не помітив)
-
Повинні повернути. В податковій сказали, але затримують
-
Це на моє повідомлення?)
-
Привіт! Компанія з оренди авто в якій я працюю шукає працівників. (Enterprise Holdings) Є дві вакансії: автодетейлер та менеджер. Потрібно мати водійське посвідчення 5 класу. При подачі можете вказати референс від мене ( Myroslav Karbovanets), це підвищить ваші шанси. Власне я так і знайшов цю роботу - по рекомендації від працівника. Від себе скажу: компанія надійна, на ринку з 1957 року, робота неважка, колектив надзвичайно привітний. За бажанням пишіть в приватні, дам посилання на вакансію