Ukrainian Calgary
-
Доброго дня.Шукаю швачку.Може хтось би на вихідних міг би взяти замовлення.Дякую
-
✅ Пoлит. yбeжищe. ✅ Paзpeшeниe на paбoтy. ✅ Ускopeннoе полyчeние SSN и WA. ✅ Спoнcopство по пpoгрaмме U4U. ✅ Пopyчитель для СBР Оne. ✅ Кeйc и истopия. ✅ Смeнa мecтoнaхoждeния. ✅ Peгиcтpaция фиpмы в CШA. ✅ Пpoдаётся готoвaя фиpмa (Кaлифopния). ✅ Пoлyчeние гpин-кapты. 👉 Гpyппa в опиcaнии пpoфиля.
-
Все окей) Буває))
-
Вибач. Випадково натиснув, навіть не помітив)
-
Повинні повернути. В податковій сказали, але затримують
-
Це на моє повідомлення?)
-
Привіт! Компанія з оренди авто в якій я працюю шукає працівників. (Enterprise Holdings) Є дві вакансії: автодетейлер та менеджер. Потрібно мати водійське посвідчення 5 класу. При подачі можете вказати референс від мене ( Myroslav Karbovanets), це підвищить ваші шанси. Власне я так і знайшов цю роботу - по рекомендації від працівника. Від себе скажу: компанія надійна, на ринку з 1957 року, робота неважка, колектив надзвичайно привітний. За бажанням пишіть в приватні, дам посилання на вакансію
-
/report
-
/report
-
✅ Пoлит. yбeжищe. ✅ Paзpeшeниe на paбoтy. ✅ Ускopeннoе полyчeние SSN и WA. ✅ Спoнcopство по пpoгрaмме U4U. ✅ Пopyчитель для СBР Оne. ✅ Кeйc и истopия. ✅ Смeнa мecтoнaхoждeния. ✅ Peгиcтpaция фиpмы в CШA. ✅ Пpoдаётся готoвaя фиpмa (Кaлифopния). ✅ Пoлyчeние гpин-кapты. 👉 Гpyппa в опиcaнии пpoфиля.
-
Усім привіт! Можете підказати нотаріуса для укладання довіреності та завірення документів, а також потрібен апостиль. Калгарі. 📑📜