Ukrainian Calgary
-
Да тут много жабогадючего😆 Очень поражен как все активно своих стараются нагреть. И с квартирами и с работой. А сколько тут попрошаек "Котрим нічого робити окрім тут у борг просити". Будьте аккуратны в общем
-
Будь-ласка, звертайтесь ☺️
-
И дали карту укр куда отправить 🤔
-
В том и дело , что незнакомые , а я поверила Еще предлагала взять подешевле доп блок типа распродать надо чтоб новые привезти Капец спасибо что сказали , теперь точно уверена что это обман (
-
Ну якщо людина, ваша знайома чи знайома знайомих може вам взяти - то не скам) А коли пишуть, що привезуть по декілька блоків, то обман. Знайомі уже перевірили😅 Але це коли з України або Європи. А тут не знаю. Але з штатів там також був один акаунт, він мене заблокував, то також не правда.
-
То есть если те которые пишут что доставку делают это скам ? ( Ибо я хочу заказ сделать у девушки она в группу писала , с Ванкувера в Калгари …. Мне друг сказал что это обман , я просто наверно от того что хотела наши стики поверила
-
Більшість, що пропонують тут або доставку, то скам.
-
Веб-дизайнери відгукніться в пп, пліз ☺️
-
Добрий вечір, хто заповнював бенефіти, підкажіть будь ласка- треба писати адресу звідки їде на конверті чи достатньо адреси в анкеті?
-
Purple хотела бы (
-
Мне именно такие как у нас продаются нужны , я те устала курить (
-
Заправка Shel
-
Добрый день) Подскажите пожалуйста кто то продает стики на Айкос в Калгари ?) и если да то какие в наличии и цены можно в личку , прямо бы сегодня купила 😁
-
Доброго дня. Скажіть будьласка , в яку лікарню можна звернутись якщо ще не прийшла хелс карт?
-
Доброго дня! Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Начинку/фарш можете обрати самі: Пельмені - свинина, яловичина, курячий (20$ за 1кг) Вареники - картопля, сир (18$ за 1кг) Для замовлення або питань пишіть в особисті Всім з радістю відповім!) 📍Можлива доставка до вашого дому - 10$ Але якщо замовлення більше 5 кг - ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНА Також можливий особистий відбір CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Але це буде віртуальна карта Фізична прийде через 5-7 днів
-
Одразу тільки Neo
-
в RBC одразу ліміт на 2к, але треба по пошті чекати карту щоб активувати її (приблизно 10 днів), але якщо еплпей то начебто одразу можно додати в гаманець та користуватися, треба питати у консультанта в банку
-
Підскажіть ,будь ласка ,у яких банках видають кредитну картку з кредитним лімітом одразу ?
-
Підкажіть, будь ласка, куди можна звернутись до невропатолога, якщо я ще не отримав хелс карту? І чи буде це платно
30 Jan 2023, 02:45
15607/36396
31 minutes ago