Ukrainian Calgary
-
Всім привіт, ми молода пара без дітей, шкідливих звичок та тварин. Шукаємо студію або однокімнатну квартиру, орієнтовно район SW, біля центру. Можливо хтось виїжджає або бачив оголошення про здачу. Про нас: Обоє працюємо на full-time, маємо кредитну історію. Шукаємо від 01.10, але якщо дійсно гарний варіант, готові заїхати з 15.09. Буду дуже вдячна за допомогу 🕊️
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
19 ave SW 939 может кому-то надо.
-
Всім привіт, шукаємо з другом ще одного румейта який розділить з нами 3 кімнатний будинок, пропозиції і побажання прошу в приватні. Всім дякую за увагу
-
Да уж Это наслышана Но не думала что сама попадусь Деньги сбой перевода был слава Богу не успели перевести Спасиб ) реально буду бдительна
-
Ось що мені відповіли на твоє питання в фейсбуці:,, на конверті мусить бути зворотня адреса,може треба буде повернути лист то вони мають знати(вас на почті попросять написати),,
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Я визнаю винним
-
Суд может быть, если ты хочешь оспорить штраф
-
Привіт усім, таке питання, штраф за перевищення. Є якісь бали, обмеження. Це може повпливати на подачу пр? Я визнаю себе винним, то буде все одно суд? Заздалегідь вдячний за інформацію.
-
Значит суда не будет, нужно оплатить штраф и всё
-
Если фотофиксация с камеры, то баллы не снимают
-
Если офицер, то могут и снять несколько баллов, но я не скажу точно - такого опыта не было
-
Я не знаю, просто офіцер під'їхав ззаду, і все
-
Всем привет 👋 если кому нужны сиг в Калгари по хорошей цене пожалуйста пишите в личку.
-
Would love a sexy pair of feet to rub lick and kiss ;)
-
Я не писал адресс на конверте, просто заполнил анкету и всë.
-
Вітаю, хтось може пояснити чому прийшов оцей лист? У власному кабінеті кредитка підвʼязана, чому воно не списало кошти? І що це за сума? Це фіксована місячна абонплата?
-
Всім привіт, можливо на наступні пару днів є якась робота на part time?
-
В будь-яку, шукайте emergency десь недалеко. В Даунтауні це Sheldon Chumir hospital. За візит, напевно, треьа буде заплатити, майте з собою картку і гроші, але мают повернути потім кошти (я, правда, вже два місяці чекаю)
30 Jan 2023, 02:45
15629/36536
about 4 hours ago