Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Annet Annet
    wrote on last edited by
    Т. Т. Т
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Vyshniak
    wrote on last edited by
    Я мене була схожа ситуація. Паспорт дійсний до листопада 23, і я приїхала півроку тому. У Вас є варіант або приїхати сюди, продовжити паспорт і відразу подати заявку на продовження wp ( до квітня вони мали б уже Впм прийти, якщо Ви прилітаєте наприкінці осені), далі коли отримаєте оновлені документи, можете подати на новий паспорт ( треба буде зловити слот і на отримання паспорту піде до 6м) . Або ж виготовити новий паспорт і заповнити форму в ircc для оновлення даних, там Вам підкажуть точно. Але наскільки я знаю Ви не можете подати на новий паспорт раніше ніж 3 місяці до закінчення терміну дії
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lawyer Amit Goldberg
    wrote on last edited by
    В Тель Авіві таких центрів немає нажаль
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lawyer Amit Goldberg
    wrote on last edited by
    Дуже дякую, не можна подавати на продовження раніше ніж за 2 місяці, тобто тільки в травні, я напевно думаю назначу апойтмент вже з Ізраїлю зараз і коли восени прилечу , зразу мерщій в Едмонтон подаватися на новий паспорт, якраз до літа мені його ж мають зробити сподіваюся... Не хотілося б проблем потім
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михайло Вікторович
    wrote on last edited by
    Паспортний сервіс працює в Європі, паспорт роблять 1 - 1,5 місяці. Подивіться на сайті де є пункти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михайло Вікторович
    wrote on last edited by
    Ніхто не забороняє в Україні мати 2 закордонних паспорта
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михайло Вікторович
    wrote on last edited by
    Ну ви написали що знаходитись в Європі. Але якщо горить подивіться в Братиславу, через Мілан можна за 50 євро долетіти
    1 Reply Last reply
    0
  • t5238643468T Offline
    t5238643468T Offline
    Anya Crimean
    wrote on last edited by
    Добрый день) вчера оформили в Costco карту и ещё там же кредитку от cibc У кого есть такие, расскажите, есть толк от этого? Или мы зря это оформляли?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5416486161T Offline
    t5416486161T Offline
    Elena Lazieieva
    wrote on last edited by
    Може хтось шукає дитячий сад в районі Brentwood, в нашому домашньому дитячому садку звільнилося місце, всього 6 дітей, від року до 5, дуже хороша вчителька, говорить тільки англійською
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    JAMES MICHAEL
    wrote on last edited by
    JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🇨🇦🚨 JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 WORK FOR A CHURCH ⛪️ HERE IN 🇨🇦CANADA 🇨🇦 >>> Details of Job below 👇<<< Type of employment: Full-time/Part-time Position available👇👇 ADMINISTRATIVE ASSISTANT:1 DATA ENTRY:2 CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE:2 CHURCH PREMISES CLEANER:4 CHURCH SECURITY:5 weekly($800) Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Saturday online work Sunday:in person Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . For more information You can contact us via WhatsApp +44 7495 169423 Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Vyshniak
    wrote on last edited by
    Village square leisure center - чудовий, але басейн зараз закрили на 2 місяці Bob Bahan, Renfrew- непогані, але тренувальні зали там такі собі
    1 Reply Last reply
    0
  • t718876068T Offline
    t718876068T Offline
    Иовова Елена
    wrote on last edited by
    Вітаю! Люди, підкажіть можливо хто знає якийсь комплекс басейн можливо зал тренувальний, та щоб була сауна там😅 щоб наші знижки там діяли по Recreation Pass👌
    1 Reply Last reply
    0
  • t718876068T Offline
    t718876068T Offline
    Иовова Елена
    wrote on last edited by
    Це там сауни є і діють знижки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Vyshniak
    wrote on last edited by
    У останніх двох теж є, але невеличкі. Так, діють Ви можете придбати monthly pass і спробувати всі центри біля Вас, може щось Вам більше сподобається
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lawyer Amit Goldberg
    wrote on last edited by
    Мені написали можна в Туреччині зробити, обміркую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6482314394T Offline
    t6482314394T Offline
    Eric Wells
    wrote on last edited by
    Hello we are looking (Agent 10)for a back-office Tourism Coordinator to assist with bookings in our company Part-Time and Full-Time for immediate hire, but must have at least basic English knowledge (20%) for easy communication. ADVANTAGES🇨🇦🇨🇦🇨🇦 -Can be done without interfering with your current job -Competitive salary ranging from CAD -Part time: $670-$950 /week -Full time :$1475-$1625 /week -Saturday-Sunday: 300$ -330$/day -Flexible Working 3-5Hours -No experience required, initiation available Part time , You can work Saturday and Sunday . If you are interested inbox personal me Say " Yes"t.me/BakhshianAsefeh
    1 Reply Last reply
    0
  • t932405920T Offline
    t932405920T Offline
    Алим
    wrote on last edited by
    Вітаю ✌🏼 Мене звуть Алім, я ліцензований менеджер з продажу авто. Якщо ви в пошуках автомобіля, то радий запросити вас до RightRide Calgary North😉 Доступні сотні автомобілів різних марок, моделей, кольорів, запахів і тд 😁 Практично у кожного ньюкамеру є Open Work Permit і це все, що вам потрібно для оформлення кредиту в RightRide та отримання привілейованих ставок фінансування на покупку авто 🏎️ Я, як і ви, такий же newcomer і розумію, наскільки витратним і важким є наш з вами шлях у новій країні. З упевненістю хочу повідомити, що зможу допомогти вам отримати бажаний автомобіль на дуже вигідних умовах, спираючись на ваші побажання 🙏🏻 Відповім на всі ваші запитання. Впевнений вам буде легше спілкуватися вашою рідною мовою і не боятись пропустити важливу інформацію. Пишіть у директ, обговоримо 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t608191728T Offline
    t608191728T Offline
    Twoy Kumir
    wrote on last edited by
    А можливо потрапити до цього лікаря ?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t471171597T Offline
    t471171597T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Але це лотереє починаючи від лікаря до того що вони вирішать.
    1 Reply Last reply
    0
  • t471171597T Offline
    t471171597T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Або спробуйте walk in clinic
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.